Çalışanların cebi rahatlayacak! Bir kez 45.000 TL ikramiye onayı çıktı

Çalışanları memnun edecek haber geldi. Promosyon 45 bin TL'ye yükseldi. En yüksek promosyon teklifi yapan o banka ücreti 45 bin TL'ye çıkardı. İşte detaylar.

Çalışanların cebi rahatlayacak! Bir kez 45.000 TL ikramiye onayı çıktı

Yeni bir promosyon sürprizi geldi. Gece yarısı saat 22.00'de açıklanan kararla promosyon 45.000 TL'ye çıkarıldı.

Çukurova Belediyesi, 8 bankanın katıldığı banka promosyon ihalesi başarıyla gerçekleştirerek çalışanlara müjde verdi. Açık artırma sonucunda çalışanlara 3 yıl içinde kişi başı 45 bin TL ödeme yapılmasına karar verildi.

promosyon

EN YÜKSEK TEKLİFİ YAPI KREDİ VERDİ

İhalede en yüksek teklifi 43 bin TL ile Yapı Kredi Bankası verdi. Ancak Belediye Başkanı Emrah Kozay'ın müdahalesi ve öncülüğünde bu miktar 45 bin TL'ye çıkarıldı. Böylece her çalışana önümüzdeki üç yıl boyunca 45 bin TL promosyon verilecek.

BAŞKAN KOZAY 'EMEKÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ'

Promosyon ihalesinin sona ermesinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Emrah Kozay, şunları söyledi: "Çalışanlarımızı her durumda desteklediğimizi bir kez daha gösterdik. Ortaklarımız da bu avantajdan yararlansın. Biz çalışanlarımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Sahada, hizmet binamızda ve bölgelerimizde özveriyle çalışıyoruz." dedi.

İŞÇİLER MEMNUN

İhale sürecini yakından takip eden belediye personeli sonuçları memnuniyetle karşıladı. Çalışanlar bu promosyonla ilgili duydukları memnuniyeti dile getirerek, bunu belediyenin çalışanlara ne kadar önem verdiğini gösteren bir gösterge olarak takdir ettiler.

PROMOSYONDA REKOR KIRILDI

Yapı Kredi Bankası ile Çukurova Belediyesi arasındaki promosyon sözleşmesi aynı zamanda belediyeler arasındaki en yüksek promosyon sözleşmesi oldu. Yani Çukurova Belediyesi yeni sözleşmeyle promosyon rekoru kırdı. Çalışan kampanya ödemeleri Temmuz ayı sonuna kadar hesaplara aktarılacaktır.