Büyük Gün Yaklaşıyor: AKP Memur Temmuz Zam Talebini Yarın Meclis'e Taşınıyor

Memur Temmuz zammı teklifi, uzun bekleyişin ardından TBMM'ye sunuluyor. En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak, diğer maaşlar da artacak. Kamu çalışanları için sevindirici bir gelişme!

Büyük Gün Yaklaşıyor: AKP Memur Temmuz Zam Talebini Yarın Meclis'e Taşınıyor

Milyonlarca memur çalışanın uzun süredir beklediği gün nihayet geldi. Temmuz ayında kamu çalışanlarının maaşlarına yapılacak zam oranını içeren yasal düzenleme, yarın meclis genel kuruluna sunulacak.

En Düşük Memur Maaşı 22 Bin Lira Olacak

Duyuruya göre, en düşük memur maaşı 22 bin lira olacak ve diğer memur maaşları da kademeli olarak artacak. Bu düzenleme, memurlar arasındaki maaş farkını azaltarak daha adil bir çalışma ortamı sağlamayı hedefliyor.

Müjdeli Haber AK Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan Geldi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, yaptığı açıklamada en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını ve yasal düzenlemenin bugün öğlen saatlerinde meclis genel kuruluna sunulacağını belirtti.

para3.webp

Akbaşoğlu'nun açıklamaları şu şekildedir:

"En düşük memur maaşının net 22 bin TL olacağını ifade etmiştik. İnşallah bu hafta içerisinde, yarın enflasyonla ilgili altı aylık rakam netleştiği zaman, enflasyon farkını ve refah farkını da dikkate alan düzenlemelerimizi yaparak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bu hafta içerisinde kanun teklifimizi, milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yüce Meclisimize sunacağız."