Bunu alanın parası pul olacak! Selçuk Geçer'den yatırımcıları kahreden uyarı

Selçuk Geçer'den yatırımcıları üzecek haber geldi! Altın ve dolar yatırımı yapanlar çok dikkatli olmalı.

Bunu alanın parası pul olacak! Selçuk Geçer'den yatırımcıları kahreden uyarı

Her geçen gün hareketli dalgalanmalar yaşayan altın ve dolar kurları son dönemlerde düşüş sinyalleri vererek yatırımcıların kafasını iyice karıştırdı. Ünlü analist Selçuk Gezer ise son zamanlarda yaşanan bu dalgalanmaların şiddetli bir düşüşü yansıtmadığını ancak dolar kurunun 27 dolar seviyesinde olmasının ülkedeki ekonomik durumun önüne geçeceğini belirtti.

Dolar Kuru Gücünü Kaybeder Mi?

Dolar kuru her geçen gün ve düzenli olarak artış göstermeye devam ediyor. Ancak yaz aylarının yaklaşması ve ülkemizdeki turizmin artacağı durumu bu hareketlenmelerini devam ettir mi oldukça merak ediliyor.

Bunu alanın parası pul olacak! Selçuk Geçer'den yatırımcıları kahreden uyarı

Selçuk Gezer bir gecede doların 100 kat artacağını ancak şu anki durumda böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti. Eğer ki ileri ki süreçlerde yaşanacak olaylara bağlı olarak dolar kuru hem düşüp hem de yükselme yaşayabilir.

Altın Fiyatları da Yerinde Durmuyor!

Altın fiyatları içinde genel olarak bir hareketlenme söz konusu. Küçük olsa dahi düşüşler yaşayan Altın kuru önümüzdeki dönemde hızlı şekilde harekete geçip yükselme yaşayabilir. Ancak bu durum tamamen Altın yatırımcıların sergilediği performansa bağlıdır.

Altın ve dolar kurlarında yaşanan bu denli hareketlenmeler ülkedeki yatırımcıların da kafasını karıştırdı. Yatırımcılar nereyi takip edip neye yatırım yapacağı ile ilgili büyük korkular yaşıyor.