Bu meslekleri yapanlar para havuzunda yüzüyor! Ayda en çok kazanan 5 meslek ortaya çıktı

Paranın olduğu meslekler açıklandı. Hangi mesleklerde para vardır? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Bu meslekleri yapanlar para havuzunda yüzüyor! Ayda en çok kazanan 5 meslek ortaya çıktı

Paraya para demeyen meslekler açıklandı. Bu 5 meslek belirtildi. Hangi 5 meslekte para bulunmaktadır? Tüm detaylar haberimizde.

PARANIN OLDUĞU MESLEKLER AÇIKLANDI!

10 yıl içerisinde paraya para demeyecek meslekler açıklandı. Bu 5 meslekte para bulunmaktadır.yapy zeka

Herkes iyi maaşlı ve iyi işte çalışmayı hedeflemektedir. Adaletsizlik, eşitsizlik altında çoğu insan zor şartlar altında yaşam sağlamaktadır. Bu işi yapanlar ve meslek sahibi olanlar geleceğini garanti altına alıyor. 10 yıl sonrasında para olan meslekler zenginliğin tadını çıkaracak.

Yapay Zeka ve Makine Öğrenim Uzmanı

GPT veya ChapGPT yapay zeka pozisyonlarında, 2023- 2027 senesinde %40 artış yaşanacak. Ortalama olarak yıllık maaş 153.000 dolardan başlaması beklenmektedir. Bilgisayar bilimi ve veri bilim alanında lisans derecesinin bulunması şarttır.

Sürdürülebilirlik Uzman

Kurumlar için sürdürülebilir politika tasarlanır ve uygulanır. Sürdürülebirlik girişim geliştirme ve yönetme sorumluluğuna sahip olmalıdır. İşletme ve çevre bilim lisansı olması önerilmektedir. Kurslara katılarak sertifika alınılabilir. İstatistik alanda uzman olmak gerekir.

Bilgi güvenliği, Siber güvenlik Analistliği

Şirketin sistemleri analiz edilir ve teknik bilgi işletmelerinden uzak durulmasına destek sağlar. Yazılım yüklenmesi, kurtarma planlaması, güvenlik geliştirilmesinde önlem alırlar. Bilgisayar bilimleri ve programlamada lisans derecesinin olmasının faydası olur. Lisansın yanında sertifikalar olmas destek sağlar.

Yenilenebilir Enerji Mühendisi

Güneş enerji donanımı tasarlar, kurar ve analiz eder. Güneş panelleri, enerji santrallerinde görev alır. Elektrik, inşaat, makine mühendisliği alanlarında lisans derecesi bulunmalıdır. Uzmanlaşmak, deneyim kazanmak önemlidir.