Bu kredi için bir kimlik yeter! Anında onaylanan 22.000 TL kredi için bunu hemen yapın

Garanti BBVA, kış ayları yaklaşırken insanların yükünü azaltacak bir kredi seçeneği sunuyor. Parasal sorunlara çeşitli yöntemleriyle cazip teklifler sunan Garanti BBVA, 22 bin liraya kadar çekilebilen kredi ile karşımıza çıkıyor. Eğer siz de kış tatiliniz için finansman arayışındaysanız, çocuğunuzun okul masrafını karşılamak istiyorsanız, ev masraflarınızdan kurtulmak istiyorsanız ya da ihtiyaçlarını gidermek için nakde sıkıştıysanız bu krediden nasıl faydalanacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

Bu kredi için bir kimlik yeter! Anında onaylanan 22.000 TL kredi için bunu hemen yapın

Kış aylarının gelmesiyle insanların nakde ihtiyacı da gittikçe artıyor. Merkez Bankasının aldığı kredi sıkılaşması kararının ardından bankalar da yöntemlerini ona göre değiştiriyor. Bu kapsamda Garanti BBVA, Sonbahar Kredisi ile avantajlı teklifler sunuyor. Eğer paraya sıkıştıysanız, hayalinizdeki o ürünü almak için finansmana ihtiyacınız varsa ya da evinizde hep yapmak istediğiniz değişikliği yapmak istiyorsanız bu kredi tam da size göre.

garanti

22 bin liraya kadar çekilebiliyor

Garanti BBVA Sonbahar Kredisi, hem avantajlı hem de çok kısa bir sürede çekilebiliyor. Garanti BBVA’nın Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleri, ATM bolluğu sayesinde bu krediye çabucak erişebilirsiniz. Hem güvenli hem de seri bir şekilde başvurunuzu yapabilir, ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Tüm bunların yanında Sonbahar Kredisi’nin ödeme planı sizin tarafınızdan belirleniyor. Muadillerinden daha düşük oranda faiz oranına sahip, ödeme kolaylığı sağlayan bu kredi tam da isteklerinize uygun. 22 bin liraya kadar başvurabileceğiniz kredide tüm esnekliğe sahip olacaksınız.

garanti

Yüzde 4,29 faiz oranı

Çok özel Garanti BBVA Sonbahar Kredisi, aylık gelirinizde küçük bir miktar ödeme ile sizi rahatlatacak. Rüyalarınızı süsleyen o kış tatili için hem faiz oranları düşük hem kolay hem güvenli hem de geri ödeme süresini siz belirliyorsunuz. Söz konusu bu kredinin aylık faiz oranı ise yüzde 4,29 olarak müşterilere sunuluyor. 22 bin liraya kadar limiti olan bu krediyi tavan fiyattan ödeme kolaylığına sahip şekilde çektiğinizde 40 bin 567 lira olarak geri ödeyeceksiniz. Vadesi 24 ay olan bu kredinin aylık gelirinizden küçük bir miktar olarak alacağı ücret ise bin 685 lira olarak kayda geçti.

Garanti BBVA; kapsamlı şubeleri, hızlı işlem kapasitesi, güler yüzlü ve ilgili personeli, güvenli işlem garantisi ile size hayallerinizin kapısını aralıyor. Siz çocuğunuzun okul masraflarını, aracınızın bakım masraflarını, evinizin tadilat masraflarını, fatura tutarlarını ve daha birçok masrafı kafanıza takmayın diye Garanti BBVA hep yanınızda. Siz eğitiminize, kişisel gelişiminize, tatilinize, hayallerinize, konforunuzu düşünürken Garanti BBVA size her zaman uygun fırsatlar sunacak. Garanti BBVA hep yanınızda…