Borç para arayanlara İş Bankası'ndan faizsiz 20.000 TL ödeme! Tek bir şart aranacak

Türkiye İş Bankası yeni müşterileri için kesenin ağzını açtı. İşte detaylar....

Borç para arayanlara İş Bankası'ndan faizsiz 20.000 TL ödeme! Tek bir şart aranacak

İŞ BANKASI FAİZSİZ 20 BİN LİRA VERECEK!

Türkiye İş Bankası nakit sıkıntısı çeken kişileri biraz olsun rahatlatmak için nakit avans verecek. Tam tamına 20 bin lira olan bu nakit avans kampanyası ise sadece o müşterilere özel hazırlanacak. İşte detaylar…..

kredi

İş Bankası yıl sonuna az bir zaman kala yeni üye olan müşterilerine özel 20 bin liraya kadar nakit avans vereceğini açıkladı. Faizsiz olarak 18 yaş üstünde yeni müşteri olan kişilere anında 20 bin lira ödeme yapılacak.

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTI VAR MI?

Ekim ayı sonuna kadar İşcep’tem müşteri olmak istiyorum butonundan yeni müşteri olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler bu kampanyadan yararlanabilecek. Faizsiz olarak taksitli nakit avans veren banka 6 ay vade ile müşterilerine destek oluyor. Müşterilerin bilmesi gereken bir diğer konu ise karttın tanımlı olan nakit avans limiti sınırlı olması. Faizsiz olarak müşterilere tanımlanan bu taksitli avans azami iki seferde olmak koşulu ile toplan tutarı aşmayacak şekilde sınırlandırılmıştır. Kredi karı başvurusu onaylanan müşteriler de kartları iline ulaşmadan da mobilden kredi limitinin yüzde 50 sini aşmamak kaydı ile faizsiz nakit avans kullanabileceklerdir.