Bitcoin'de beklenen uçuş başlıyor! O tarihte 80 bin dolara ok gibi fırlayacak

Kripto para dünyasında heyecan verici gelişmeler yaşanıyor! Binance CEO'su Richard Teng, Bitcoin rallisinin, kripto paraya dayalı ETF'lerin yükselişiyle devam edeceğini ifade etti. ABD'de Bitcoin ETF'lerinin piyasaya sürülmesi, kurumsal yatırımcıların ve yeni fonların ilgisini çekmekte. Teng, "Bu daha başlangıç" diyerek, bu yeni dönemin getirdiği potansiyeli vurguladı. İşte detaylar...

Bitcoin'de beklenen uçuş başlıyor! O tarihte 80 bin dolara ok gibi fırlayacak

Bangkok'ta düzenlenen bir etkinlikte konuşan Binance CEO'su Richard Teng, bu yılın başlarında ABD'de Bitcoin ETF'sinin piyasaya sürülmesinin, kurumsal yatırımcıların ve yeni fon akışlarının dikkatini çektiğini belirtti. Teng, "Daha yeni başlıyoruz" ifadesiyle bu gelişmenin kripto para piyasasında yeni bir dönemin başlangıcını işaret ettiğini vurguladı.

Teng, daha önce yıl sonunda Bitcoin'in 80.000 dolar civarında seyredeceği tahmininde bulunduğunu ancak şimdi bu tahminin üzerine çıkabileceğini ifade etti. Bunun sebebini ise arzın azalması ve talebin devam etmesi olarak gösterdi. Ancak, Teng bu görüşlerin kişisel düşünceleri olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz hafta kâr satışları nedeniyle 66.000 dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin, bugün tekrar 68.000 doların üzerine çıktı. Geçtiğimiz hafta 73.800 doları aşarak rekor kıran Bitcoin'in bu dalgalanmaları, kripto para piyasasının oynak yapısını yansıtıyor.