Beyaz ekmeği bıraktıracak zam geldi! Artık tanesi çift haneli fiyata satılacak

Vatandaş artık yapılan zamları takip etmekte zorlanır oldu, hal böyle iken yeni bir zam da ekmek için geliyor. İşte haberin detayları…

Beyaz ekmeği bıraktıracak zam geldi! Artık tanesi çift haneli fiyata satılacak

Büyükşehir İzmir’de vatandaş yaşadığı bu kadar geçim sıkıntısı ile baş etmeye çalışırken bir kötü haberde ekmek için geldi. Detaylar haberimizde…

su

O İLİMİZDE DE EKMEĞE ZAM GELDİ! EKMEK YAVAŞ YAVAŞ TÜM İLLERDE 13 TL OLUYOR

İzmir'de ekmek fiyatlarındaki artışın nedenleri asgari ücretteki artış ve genel finansal gelişmedir. Bu, işletmeler maliyetleri dengelemeye çalışırken tüketicilere fiyat artışlarının damlaması gibi görünebilir.

İzmir'in finansal gelişmesi nedeniyle ekmek fiyatlarının artması bekleniyor. Özellikle asgari ücretteki artış kentte ekmek fiyatlarını da etkileyecek gibi görünüyor. İzmir Ticaret ve Sanayi Odası (İZTO) Ekmek ve Fırıncılık Grubu Meclis Üyesi Hüseyin Sağır, bu konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

EKMEK FİYATLARI 10 TL'Yİ AŞABİLİR

Hüseyin Sağır, ekmek fiyatlarındaki artış nedeniyle ekmeğin fiyatının 10 TL'yi bulabileceğini söyledi. Sayın Sağır şunları söyledi: “İster istemez zamları konuşuyoruz. Ekmeğin fiyatı 10 TL'nin üzerine çıkmaz" Bu durum İzmir'de ekmek fiyatının artmasıyla doğrudan alakalı. dedi.

ASGARİ ÜCRET ARTIŞI VE EKMEK FİYATLARINDAKİ

İzmir'in finansal gelişmesi nedeniyle ekmek fiyatlarının artması bekleniyor. Özellikle asgari ücretteki artış kentte ekmek fiyatlarını da etkileyecek gibi görünüyor. İzmir Ticaret ve Sanayi Odası (İZTO) Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu Meclis Üyesi Hüseyin Sağır, bu konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

MALİYETLERDEKİ ARTIŞ VE EKMEK ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bir çuval unun fiyatının 700 TL'ye ulaşması işletmelerin maliyetlerini etkiledi. Sağır, "Maliyetler ve personel maaşları arttı. Bunları artırmak istemedik" dedi. Düşük gelirli ailelere ekmek veriliyor ancak kurumsal çalışanların ücret ve masrafları göz önüne alındığında maaş artışları kaçınılmaz. “Ekmeğin fiyatı 10 TL’yi geçmeyecek” ifadelerini kullandı.