Bedava fiyatına, üstelik 8 taksitle arsa tapusunu kapın! Milli Emlak'tan zararına arsalar

Milli Emlak'tan sevindirici bir açıklama geldi. Arsa edinmek isteyen vatandaşlar için taksitli satış imkanı sunuluyor. İlgili tüm detaylar aşağıda sıralanmıştır...

Bedava fiyatına, üstelik 8 taksitle arsa tapusunu kapın! Milli Emlak'tan zararına arsalar

Milli Emlak, Ankara etrafında toprak edinmek isteyenlere özel seçenekler sunuyor ve ülke genelindeki arsaları 8 taksitte satışa sunma imkanı sağlıyor. Arazilere yatırım yapmayı düşünenler için de Milli Emlak'ın sunduğu bir dizi avantaj bulunmaktadır.

Yerköy, Yozgat ve Mahmudiye, Eskişehir'deki altı kıymetli arsa, başlangıç olarak 110 bin lira gibi makul fiyatlarla satışa çıkarılarak, yatırımcılar için çekici bir seçenek haline geliyor.

boş arsa

Yozgat Yerköy'de ve Eskişehir Mahmudiye'de düzenlenecek olan arsa ihaleleri, 16 ve 21 Mayıs 2024 tarihlerinde sırasıyla saat 11:00 ve 10:30'da başlayacak. İhalelerde, büyüklükleri 765,28 metrekareden 15.129 metrekareye kadar değişen toplam 6 arazi için teklifler alınacak. Araziler için belirlenen geçici teminat bedelleri 22 bin TL'den başlayıp 537 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Başlangıç fiyatları ise 110 bin TL'den başlayarak 265 bin TL'ye kadar yükseliyor. Alıcılar, bu arazileri 8 eşit taksitle satın alma şansına sahip olacaklar. Milli Emlak'ın bu satışları, gayrimenkul piyasasına dinamizm katarken, arazi yatırımı yapmak isteyenler için de kıymetli bir fırsat sunuyor.