Başvuru için sayılı günler kaldı! O banka faizsiz 10.000 TL kredi dağıtıyor

Nakit ihtiyacı olanlara 10 bin TL faizsiz kredi müjdesi! Herkes bu bankaya koşacak! Tüm detaylar haberimizde.

Başvuru için sayılı günler kaldı! O banka faizsiz 10.000 TL kredi dağıtıyor

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Bu banka yüzleri güldürdü! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YENİ MÜŞTERİLERE FAİZSİZ 10 BİN TL

Garanti BBVA tarafından yapılan son açıklamalara göre 13 Eylül tarihine kadar bankanın müşterisi olan vatandaşlara faizsiz 10 bin TL kredi ödemesi yapılacak. Dijital kanallar aracılığıyla ilk kez banka müşterisi olanlar kampanyadan faydalanabilecek. Müşteri olma sürecini şubelerden tamamlayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacak. Faizsiz kredi kampanyası için başvurular bankanın mobil uygulaması üzerinden Başvurular- Kredi- İhtiyaç Kredisi adımları tamamlanarak yapılabilecek. 

garanti bbva faizsiz kredi kampanyası

Kampanya kapsamında 12 ay vade seçeneği sunulacak. Müşteriler kampanya kapsamında en az 1000 TL, en fazla 10 bin TL başvuru yapabilecek. Kredi şartlarını taşıyan müşterilerin başvuruları olumlu sonuçlanarak aynı gün ödemelerini alabilecekler. Kampanyadan bireysel müşteriler, şahıs firmaları ve ticari kişiler faydalanabilecek. Kampanya tarihleri boyunca dijital kanallardan müşteri olma sürecini tamamlayanlar kredi kampanyasından faydalanabilecek. Daha önce banka müşterisi olan ve başka kampanyadan faydalanan müşteriler kampanyadan faydalanamayacak. Banka kampanya süresince kampanyada değişiklik yapma, ek bilgi ve belge talep etme, kampanyayı durdurma haklarını saklı tutar.