Bankalar emekli promosyonunda vites artırdı! Zamlı rakamı duyan koşa koşa o bankanın yolunu tutacak

Emeklilere müjde! Maaş zamları gelmeden promosyon zamları geldi! Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar emekli promosyonunda vites artırdı! Zamlı rakamı duyan koşa koşa o bankanın yolunu tutacak

Bu bankadan emeklilere büyük jest! Hemen maaşını taşıyan promosyon ödemesini alır! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE BÜYÜK PROMOSYON TEKLİFİ

Emekli vatandaşlar maaş taşıma işlemlerini yapmadan önce en yüksek promosyon teklifini yapan bankayı araştırmaya devam ediyor. Promosyon ödemelerinin yanında emekli vatandaşlara Kasım ayında 5 bin TL ikramiye ödemesi yapılmıştı ancak çalışan emekliler ikramiyeden faydalanamamıştı. Yapılan son düzenlemeyle birlikte çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye ödemesi yapılmasına karar verildi. Emekli vatandaşlara verilen promosyon tutarları da yükselmeye devam ediyor. 

emeklilere cazip promosyon teklifleri

ING Bank emekli müşterilerinden 3 bin 500 TL'ye kadar maaş alanlara 5 bin 100 TL, 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında maaş alanlara 5 bin 950 TL, 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında maaş alanlara 7 bin 650 TL, 10 bin TL ve üstü maaş alanlara 8 bin 500 TL ödeme yapıyor. Aynı zamanda emekli müşterilerinden otomatik fatura talimatı verenlere dört fatura için 4 bin TL ek ödeme yapıyor. Bankanın promosyon ödemelerinden faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Hem özel bankalar hem kamu bankaları tarafından verilen promosyon teklifleri emeklilerin ekonomik anlamda sıkıntı yaşadığı şu günlerde ilaç gibi geliyor!