Bankadan faizsiz kredi çekecekler dikkat! Bomba gerçek son dakika ortaya çıktı

Türkiye'de son birkaç haftadır gündemi meşgul eden faizsiz kredi veren bankalar, beklenmedik bir değişikliğe gitti. Önceden 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz nakit avans ve kredi imkanı sunan bankalar, bu süreyi üç aya düşürdü. Bu değişiklik, finans sektöründe önemli bir dönüşümü beraberinde getiriyor. İşte detaylar...

Bankadan faizsiz kredi çekecekler dikkat! Bomba gerçek son dakika ortaya çıktı

Türkiye'de faizsiz kredi veren bankaların son dönemde uyguladığı kampanyalarda önemli değişiklikler yaşanıyor. Birkaç hafta öncesine kadar gündemin odağında olan ve 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz nakit avans ve kredi imkanı sunan bankalar, alınan sıkılaşma tedbirleriyle birlikte kampanyalarını azalttı. Bu azalış sadece kampanya sayısında değil, aynı zamanda vade sayısında da kendini gösteriyor. Artık bankalardan faizsiz kredi ve nakit avans çekecek olanlar, daha kısa vadelerde borçlarını ödemek durumunda kalacaklar.

İşte bankaların yeni düzenlemelere göre sunduğu faizsiz nakit avans ve kredilerin yeni taksit sayıları:

 

O BANKANIN YENİ KAMPANYASI: 6 AY VADELİ 10 BİN LİRA FAİZSİZ NAKİT AVANS!

Türkiye'de faizsiz kredi veren bankaların son dönemde uyguladığı kampanyalarda önemli değişiklikler yaşanıyor. Birkaç hafta öncesine kadar gündemin odağında olan ve 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz nakit avans ve kredi imkanı sunan bankalar, alınan sık
Son güncellemelerle birlikte Türkiye'deki bankaların faizsiz kredi ve nakit avans kampanyalarında önemli değişiklikler yaşanıyor. İşte güncel durum:

QNB: 6 ay vadeli faizsiz nakit avans kampanyasıyla 10 bin Türk Lirası sunuyor.

Enpara: QNB Finansbank gibi 6 ay vadeli, 10 bin Türk Lirası faizsiz nakit avansı yeni müşterilerine sunuyor.

Akbank: Daha önce 30 bin Türk Lirası veren banka, şimdi 10 bin Türk Lirası faizsiz nakit avans veriyor.

İş Bankası: Daha önce 30 bin Türk Lirası faizsiz nakit avansı 6 ay vade ile veren banka, şimdi 3 ay vade ile faizsiz kredi sunuyor.

Denizbank: Kampanyasını ikiye ayırmış durumda. 30 bin Türk Lirası faizsiz kredide 20 bin Türk Lirası ve 6 ay vade sunuluyor. 10 bin Türk Lirası nakit avans ise 3 ay vade ile veriliyor.

On Hesap: 10 bin Türk Lirası faizsiz kredi kampanyasını 6 ay vade ile sunuyor.

Albaraka: 2 ay ertelemeli kampanyasını iptal ederek, ertelemesiz 6 ay vadeli 15 bin Türk Lirası faizsiz kredi veriyor.

ING Bank: Yüksek oranda verdiği faizsiz kredisini 5 bin Türk Lirası'na düşürdü. 6 ay vadeli 5 bin Türk Lirası kredi veriliyor.