Banka Müşterilerinin Yüzünü Güldürdü: Sizinde 150 TL İade Hakkınız Olabilir!

ING Bank, harcamalarınızı ödüllendiriyor! 14 Temmuz'a kadar yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerin ikincisi için 30 TL hediye kazanın. Toplamda 150 TL para iadesi fırsatını kaçırmayın!

Banka Müşterilerinin Yüzünü Güldürdü: Sizinde 150 TL İade Hakkınız Olabilir!

Bankalar, son zamanlarda müşterilerini mutlu etmek için harika kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kez sıra ING Bank'a geldi! Şimdi tam zamanı, bu fırsatı kaçırmayın! Tüm ayrıntılar haberimizde.

ING BANK 150 TL PARA İADESİ KAMPANYASI

ING Bank tarafından duyurulan habere göre, 14 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak olan 150 TL para iadesi kampanyası başlatıldı. ING Kredi Kartı sahipleri, 14 Temmuz tarihine kadar giyim, aksesuar, kozmetik, çiçekçi ve ayakkabı sektörlerinde yapacakları 500 TL ve üzeri tek seferlik alışverişlerin ikinci harcaması için 30 TL hediye kazanacaklar. Toplamda 150 TL'ye kadar hediye kazanma fırsatı sunulan bu kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp 2205 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Kampanya, 1 Haziran ve 14 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacaktır. Bu kampanya kapsamında, 500 TL ve üzeri alışverişlerin ikincisi dikkate alınacaktır.

ing-bank.jpeg

ING Bank 150 TL Para İadesi Kampanyası Detayları

Hediyeleri kazanmak için alışverişlerinizi farklı günlerde yapmanız gerekmektedir. ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart ve ING Pegasus BolBol Premium Kart ile ING Bonus Card bu kampanyaya dahil edilecektir. Ancak, ING Light Kart ve ING Bonus Business Card bu kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kazanılan bonuslar, 18 Temmuz tarihine kadar kartlara yüklenecektir. Bir müşteri, kampanyadan en fazla 150 TL bonus kazanabilecektir. Sadece yurt içinde yapılan harcamalar kampanyaya dahil olacaktır. Otomatik fatura ödemeleri, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri bu kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya süresince yapılan iade ve iptal işlemlerinde kazanılan bonuslar geri alınacaktır. Kampanyaya katılmak için banka sisteminde kayıtlı olan numaradan mesaj göndermeniz gerekmektedir. Kampanyaya katılan müşterilerin operatörlerine göre 1 kısa mesaj ücretlendirmesi yapılacaktır.