Ayda 4000 TL'ye TOKİ evleri satışta! O ilde 2+1 ev sahibi olmak isteyen hemen başvurabilir

TOKİ müjdesi geldi! Aylık 4 bin TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Ayda 4000 TL'ye TOKİ evleri satışta! O ilde 2+1 ev sahibi olmak isteyen hemen başvurabilir

Ev sahibi olmak isteyenlerin yüzü gülecek! Kiradan ucuz taksit ödeyerek ev sahibi olmak mümkün! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AYLIK 4 BİN TL TAKSİTLE EV SATIŞI

TOKİ birçok ilde uygun fiyatlı konut satışlarına devam ediyor. Yapılan yeni duyuruya göre 2+1 toplam 76.9 metrekare evler satışa çıkacak. Depreme karşı dayanıklı olması sebebiyle son dönemlerde vatandaşın sık sık tercih ettiği TOKİ evleri satışları sürüyor. Aynı zamanda bu sene de başvuru ücretleri sabit kalacak. TOKİ tarafından inşa edilen 1+1 ve 2+1 evler için 1000 TL, 3+1 evler için 2 bin TL başvuru bedeli ödenmesi gerekiyor. 

aylık 4 bin tl taksitle ev satışları

TOKİ uygun fiyatlı ev satışlarından faydalanmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, başvuru yapılan ilde en az 1 senedir ikamet edilmesi şartları aranıyor. Şehit ailesi, eşi ve çocukları, vazife malulleri, terör ve harp mağdurlarının en az 3 sene ikamet ediyor olması şartı aranıyor. Aynı zamanda başvuru yapan kişinin, eşinin veya çocuklarının üstünde TOKİ konut tapusu olmaması, başvuru yapan kişinin 25 yaşını doldurmuş olması şartları aranıyor. Satışlar 81 ilde yapılacak ve konu ile ilgili detaylı bilgi TOKİ resmi internet sitesi üzerinden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarla paylaşılacak.