Ayda 3 Bin TL kredi ödeyebilen hemen başvursun! 45 Bin TL ödeme yatacak

Türkiye'nin ekonomik gelişimi oldukça sorunlu bir mali sürece yol açmıştır. Kişilerin gelirleriyle giderlerini karşılayamaması durumunda maddi sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bu sorunun çözümü mevcut nakit kaynakları ile mümkündür.

Ayda 3 Bin TL kredi ödeyebilen hemen başvursun! 45 Bin TL ödeme yatacak

Bu durum son zamanlarda bankaların tüketici kredisi kampanyalarına yol açtı. Bu tüketici kredisi kampanyalarından yararlanan herkes, maddi durumlarını bir nebze de olsa iyileştirme fırsatına sahip oluyor.

Kredi faizleri hızla artıyor!

Ekonomik gelişmeyle birlikte tüketici kredisi faiz oranları da hızla yükseldi. İhtiyaç kredisi aylık faiz oranları tüm bankalar için %5-6 seviyesinde sabit kalıyor. Bu da toplam maliyet değerinin çok yüksek olduğunu gösteriyor. Garanti BBVA, bu piyasa koşullarında müşterilerine biraz daha düşük maliyetlerle ihtiyaç kredisi sunmaya devam ediyor. Bu nedenle Garanti BBVA tüketici kredisi kampanyası bu kapsamda merak ediliyor ve aynı zamanda sorgulanıyor.

GARANTİ BBVA ihtiyaç kredisi kampanyası özellikleri nelerdir?

GARANTİ BBVA ihtiyaç kredisi

Garanti BBVA'dan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen herkes, bankaya yaptığı başvuruda çok cazip koşullarla nakit paraya kavuşabiliyor. Bankalar belirli kurallara göre müşterilerine ihtiyaç kredisi vermektedir.

Garanti BBVA'nın kampanya açıklamasında müşteriler aylık %4,39 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Bu oran halihazırda bankacılık piyasasındaki en düşük ihtiyaç kredisi faiz oranlarından biri olup, müşterilere önemli bir maliyet avantajı sağlamaktadır. Seçeneği kısıtlı olan müşteriler için bu uygun finansal durumda ihtiyaç kredisi kullanmak büyük bir avantajdır.

Garanti BBVA tarafından hazırlanan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşteriler 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Bu maksimum süreyi Garanti BBVA değil, BDDK belirliyor. Bademlerde de 36 aya kadar vadeli 50.000 TL ile sınırlıdır. İhtiyaç kredisi 50.000 TL ila 100.000 TL arasında maksimum 24 ay süreyle kullandırılmaktadır. Müşterinin ihtiyaç kredisi limitinin 100.000 TL'yi aşması durumunda maksimum vade 12 ayı geçemez.

MALİYET HESAPLAMASI

Garanti BBVA'dan ihtiyaç kredisi kullananlar için maliyet hesaplama tablosunu yayınladık. Yapılan hesaplamalara göre bir müşteri 36 ay vade ve aylık 3.000 TL taksitlerle 45.438 TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Bu ihtiyaç kredisi 108.000 TL olup 36 ayda geri ödenecektir. Geçerli faiz oranı %4,39'dur.