Ayda 10 bin TL'den az ödeyerek ev sahibi olun! Akbank'tan konut kredisi sürprizi geldi

Ev sahibi olmak isteyenlere Akbank'tan güzel haber geldi. Ayda sadece 10 bin TL ödeyerek hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte yüzde 2,94 faizli konut kredisi detayları...

Ayda 10 bin TL'den az ödeyerek ev sahibi olun! Akbank'tan konut kredisi sürprizi geldi

Ev sahibi olma hayali kuranlar için konut kredisi imkanı sunuldu. Piyasada konut fiyatlarının stabil seviyelerine ulaşmasıyla beraber konut kredisi faiz oranlarında ki hareketlilikle kredi teklifleri incemeleri başladı. Akbank, düşük faizli konut kredisi imkanı için merak edilenler haberimizde.

Son  zamanlarda kredi faiz oranları can sıkmaya başlarken ev hayali olanlara Akbank duyuruda bulundu. Konut kredisi kullanarak ev almayı düşünen birçok kişi için planlarını ertelemek anlamı taşırken yüksek taksit tutarları orta gelirli vatandaşları zorlamaktadır. Bunun üzerinde uygun faiz oranlı konut kredisi hesaplaması haberimizde yer almaktadır.

akbank konut kredisi
KONUT KREDİSİ MALİYET TABLOSU
300.000 TL tutarındaki konut kredisi için Akbank tarafından verilen faiz %2.94 oranıyla olurken kredi üzerinde en fazla 120 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Aylık taksit miktarı yaklaşık 9.101,19 TL olurken, toplam geri ödeme tutarı 1.093.642,69 TL olarak hesaplanıyor. Yıllık maliyet oranı ise %41.8565 civarında yer almaktadır.