Araba almak isteyen elini çabuk tutsun! Bu otomobillerde indirim 200 bin TL'ye dayandı

Araç almak isteyenlere özel fırsat tanındı. Otomobil sektöründe dalgalanmalar devam ederken o araçlarda 200 bin TL indirim imkanı duyurusu geldi.

Araba almak isteyen elini çabuk tutsun! Bu otomobillerde indirim 200 bin TL'ye dayandı

Ticaret Bakanlığı'nın aldığı önlemlerle beraber otomobil sektöründe fiyatların düşüşü dikkat çekerken yıl sonuna kadar devam edeceği belirtildi. Sıfır otomobillerin yanı sıra ikinci el araçlarda da etkilenmeler yaşandı. Yeni yılla beraber otomobil sahibi olmak isteyenlerin elini hızlı tutması gerektiği uyarıları yapıldı.

Son zamanlarda sıfır otomobil fiyatlarındaki düşüş, ikinci el otomobil alıcılarını cezbederken bu durum üzerine ikinci el otomobil pazarlarında hareketlilik başladı. Otomobil fiyatlarındaki indirim tüketicileri harekete geçirirken ikinci el araçlarda 100 bin TL civarında indirim yaşandı. Bazı araçlarda bu tutar ise 200 bin TL olarak belirlendi.

otomobilde indiri
YILBAŞIYLA BERABER SATIŞ YOĞUNLUĞU
Yeni yıla otomobil alarak girmek isteyenler elni çabuk tuttu. Yaşanan indirim dikkatleri çekerken otomobil pazarlarına vatandaşlar akın etti. Araç fiyatlarının cazip olmasıyla beraber büyük fırsat olarak görüldü.