Ankaralılara müjde! O belediye başvuranın hesabına 1500 TL yardım parası yatıracak

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşlara özel fırsat tanınırken Hilal kartlara yatırılan para miktarında artış yapıldı.

Ankaralılara müjde! O belediye başvuranın hesabına 1500 TL yardım parası yatıracak

Gölbaşı Belediyesi, standart yardım kolilerini yanı sıra yeni uygulamayı faaliye geçirirken Hilal kartlarla yatırılan yardım miktarlarının artırıldığını açıkladı. Geçtiğimiz sene 1000 TL olarak yatırılan ödemeler 1.500 TL olarak güncellendi. Sosyal market ve anlaşmalı yerlerde alışveriş yapılabileceği bilgisi verildi.

Gölbaşı'nda yer alan esnaf ile görüşmeler yapılarak Hilal Kart sahiplerinin zincir marketleri yerine yere esnaf üzerinde alışveriş yapılabilecek. Hilal kart kullanılabilen dükkanlarda 'Bu iş yerinde Hilal Kart geçerlidir' ifadesi kullanılmaktadır. Bu kart üzerinde en önemli özellik TROY ödeme sistemi olurken yerli ve milli ödeme olarak TROY sistemi kullanılarak faaliyet göstermektedir.

hilal kart
GÜLE GÜLE HARCASINLAR
Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek, göreve geldiği günden bu zamana kadar Gölbaşı'ndan herkesin yanında olduğunu belirteren iş gücü oluşturduğunu açıkladı. Sosyal belediyecilik ve sosyal hizmet uygulamaları üzerinden hemşerilerinin hayatlarına dokunarak Hilal Kart ödemelerini artırdığını duyurdu. Vatandaşlarımız güle güle harcama yapsın ifadelerini kullanarak bilgilendirmede bulundu.