Amerika'da lüks villa fiyatına İstanbul'da harabe! Fiyatını duyanlar inanamadı

İstanbul Beşiktaş'ta 65 metrekare olan evin satış fiyatını gören şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte, Miami’de okyanus manzarasına sahip 3 ev alan evin Türkiye'deki fiyatı..

Amerika'da lüks villa fiyatına İstanbul'da harabe! Fiyatını duyanlar inanamadı

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki fiyat tartışmaları devam ederken, Beşiktaş'ta 65 metrekarelik bir dairenin kiralanmasını protesto eden gencin videosu gündem oldu.

İstanbul'daki emlak meselesine farklı bakış açısı getireceğini iddia eden genç, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda şu sözlere yer verdi:

Amerika'da lüks villa fiyatına İstanbul'da harabe

"Bu binanın birinci katı satılıktır. Ben de aradım.. 'Abi ne kadar?' diye soru sordum. Bakın burası Beşiktaş'ta Ihlamur Caddesi ve 63 metrekare. Alt katta da bir tane olduğunu söyledi. Burası için benden toplam 1,5 milyon dolar istediler. Çocuklar, bakın burası, gösterişli bir yer değil, dairenin önünde park yeri bile bulamıyorsunuz."

"YURT DIŞINDA BU PARAYA 3 EV VE TESLA ALINIYOR”

Amerika'da lüks villa fiyatına İstanbul'da harabe

Yurt dışından 1.5 milyon dolara alınabilecek şeylere örnekler veren genç, “Böyle bir yer için 1.5 milyon dolar istiyorlar. Bu parayla Miami'de 3 adet okyanus manzaralı ev, geri kalan parayla çok güzel bir TESLA satın alabilirsiniz. Gerçekten inanılmaz. Türkiye'de bir şeye sahip olmak biz gençler açısından imkansız hale geldi. "Kahretsin," ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.