Altın son kozunu oynuyor! Ünlü ekonomist şifreyi verdi: Bir anda patlayacak

Ekonomist Hatice Kolçak, 2024 yılı altın fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yatırımcıları uyaran Kolçak, dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar.

Altın son kozunu oynuyor! Ünlü ekonomist şifreyi verdi: Bir anda patlayacak

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, dalgalı bir seyir izleyen altınla ilgili önemli bir uyarıda bulundu. 2024 yılında göreceğimiz rakamları tek tek açıklayan uzman, yatırımcıları "dikkatli" olmaya çağırdı.

altın

Hatice Kolçak, altın fiyatına ilişkin önemli açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Son açıklamalarında merkez bankasının faiz kararı sonrasında altın piyasasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yatırımcılara kritik uyarılarda bulunan uzman, haberi YouTube kanalından paylaştı.

2024'TE ZİRVE GÖRÜLEBİLİR

Manisa haber ajansının haberine göre Kolçak, yıl sonu altın fiyatlarını şöyle anlattı: "Altın piyasasında şu anda heyecanlı bir dönemden geçiyoruz. FED faizlerinin etkisi düşmeye başladı, tarihi zirveler yaşanabilir. Ons altının 2024 'te görülmesi mümkün. 2024 'te ons altının 2 bin 500 doları görmesi mümkün. Hatta önümüzdeki yıllarda 3.000 doları da göreceğiz” dedi.

altın

YATIRIMCILARA KAR EDECEĞİ TARİHİ AÇIKLADI

Yatırımcılara önemli uyarılarda bulunan uzman, tarih adı altında kazanımı duyurdu ve şöyle konuştu: "Altın alırken zaman önemlidir. Anlık dalgalanmalara karşı sağlam bir strateji belirlemek gerekir. Kuyumcular ile kuyumcuların fiyatları arasında farklılıklar olabilir. Kuyumcular gramın altında fiyatlar gösteriyor" dedi.

Bu yıl sonundan önce altının 2 bin lirayı görmenin mümkün olduğunu ve beklenmedik fiyat değişimlerine karşı temkinli davranmanın mümkün olduğunu anlatan Kolçak, "Altının ons başına 2 bin 70 dolar ve üzerine çıkabiliriz." Olumlu gelişmenin yıl sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Uzun vadeli toplantı sezonu başladı" dedi.