Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak! Uzman isim fırtına öncesi son rakamı verdi

Altın fiyatlarında son gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları rekor kırdıktan sonra yerini karlı satışlara bıraktı. Altın fiyatları Fed'in bu hafta açıklayacağı faiz kararına odaklanıyor. Peki gram altının fiyatı nasıl gelişecek? İslam Memiş, altınla ilgili öne çıkan alım fırsatlarını duyurdu.

Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak! Uzman isim fırtına öncesi son rakamı verdi

Altın fiyatlarının yükselişi durdu. Piyasa, Fed faiz kararı alana kadar altın ons tarafında sakin gelişmeler bekliyor. Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, gram altının fiyatına ilişkin etkileyici açıklamalarda bulundu.

İSLAM MEMİŞ ALTIN ​​FİYATLARINI YORUMLADI

İslam Memiş, yeni haftayla ilgili altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Memiş'in o açıklamaları;

Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak

“Geçen hafta bir ons altın 2.188 dolara ulaştı. Buradan bir kez daha geri çekilme görüyoruz. Bu çekilmeleri anlattım. Bu da kısa vadeli fırsatları beraberinde getirecek.

Orta-uzun vadede gram altının 2.500-2.700 liraya, ardından 3.000 liraya ulaşacağına dair beklentimiz devam etmekte. Her ay yeni bir rekor göreceğiz. Bu kayıtlar bizi şaşırtmamalı. Fed'in faiz kararı bu Çarşamba günü açıklanacak. Piyasalar çarşambaya kadar durgun olacak. İstikrarlı bir pazar olacak.

Fed'in faiz kararı, küresel piyasalar açısından önem taşıyor. Altın fiyatlarının düşmesi bir alım fırsatıdır. Çarşambaya kadar şans var. Sonra yeni bir zirve belirir. Kâr satışı bu hafta tamamlanacak."