Altın bozdurmak isteyen iki kez düşünsün! Ünlü ekonomist rekor için o tarihi işaret etti

Yatırımcıların gözü kulağı altın fiyatların da Ünlü ekonomist Hatice Kolçak’ tan altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte detaylar…

Altın bozdurmak isteyen iki kez düşünsün! Ünlü ekonomist rekor için o tarihi işaret etti

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği altın fiyatlarındaki bu dalgalanma nasıl bir yol izleyecek. Konuyla alakalı Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak’ tan bir açıklama geldi. Detaylar haberimiz de…

kar

HATİCE KOLÇAK'TAN ALTIN YATIRIMCILARINA UYARI: 'YIL SONU ALTIN HEDEFİ 3.500 TL "SAKİN KAL, DOĞRU YATIR"

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına uyarı: " O Treni Kaçırmayın, Ama Doğru Durakta Binin!"

Mali müşavir Hatice Kolçak, piyasalarda sakinliğin önemine vurgu yaparak, halen para, faiz ve kredi kartı borcunda olanların zararla karşılaşabileceğini vurguladı. Hatice Kolçak da bu trenin geçtiğini, yeni yatırım yapacakların zamanında harekete geçmesi gerektiğini söyleyerek yatırımcıları gram altın kullanımına karşı uyardı.

Bu yılın altın yılı olduğunu defalarca dile getiren Kolçak, altın fiyatlarındaki artışa dikkat çekerek yıl sonu tahminini 3.500 TL olarak ayarladığını söyledi.

 Kripto para birimleri hakkında konuşan Hatice Kolçak, yatırımcıların bir miktar riski kabul etmesinin önemli olduğunu belirterek, yatırımcılara portföyün çok küçük bir kısmını bu amaç için ayırabilecekleri bir strateji öneriyor.

Panik ortamının yatırımcılara zarar vereceğini vurgulayan Kolçak, dikkatli ve paniğe kapılmadan hareket edenin zarar görmeyeceğini ve enflasyonun üzerinde kâr elde edeceğini söyledi. Altın piyasasına ilişkin beklentilerini paylaşırken gram altının yıl sonu hedefine daha erken ulaşabileceğini ve beklenen rakamın daha da yüksek olabileceğini vurguladı.

UYARI: BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR