Altın biriktirenler hüsrana uğradı! Uzman isimden daha çok kazanmak için gizli tüyo

Altın yatırımlarınızdan daha fazla kazanmak istiyorsanız bu haber tam size göre! Tüm detaylar haberimizde.

Altın biriktirenler hüsrana uğradı! Uzman isimden daha çok kazanmak için gizli tüyo

Uzman isimler altın yatırımcılarını uyarmaya devam ediyor! Bu yöntemle daha fazla kazanabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YATIRIMLARINIZDAN DAHA FAZLA KAZANMANIZ MÜMKÜN

Yaptığı öneri ve tahminlerle sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarına altın değerinde önerilerde bulundu. ABD tarım dışı istihdam verileri Aralık 2023 senesinde 216 bin kişi arttı ve beklenti üstünde gerçekleşti. İşsizlik oranları ise değişmedi ve yüzde 3.7 olarak açıklandı. Altın fiyatları dolar kurundaki hareketlerden de etkilenmeye devam ederken Memiş altın piyasası ile ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi; 'ONS altın haftayı 2 bin 43 dolar seviyelerinden kapattı. Dolar endeksindeki yükselişlerle beraber 2 bin 30 dolar seviyesi aşağısı kırılmıştı. Tekrar yükselişle beraber 2 bin 43 dolar seviyelerinde haftalık kapanış yaşandı. 

uzman isimden altın değerinde öneriler

Teknik olarak ONS altın tarafında 2 bin 30 ile 2 bin 70 dolar aralığı takip edilecek. Düşüşler kalıcı olmayacak. ONS altının hedefi 2 bin 150 dolar seviyeleri. ONS altın tarafını takip edenler düşüşleri alım fırsatı olarak görerek değerlendirebilir. Gram altın TL fiyatında 100 TL bir makas aralığı var, bu halen geçerli. 100 TL makas mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Gram altın fiyatı serbest piyasada Cuma günü 2 bin 60 TL seviyelerinden kapandı. Senenin ilk çeyreğinde takip edilen seviye 2 bin 150 TL ile 2 bin 200 TL seviyeleri. Düşüşler alım fırsatı olacak. Gram altının yükselişi sürecek. Elinde altın olan yatırımcılara satış için erken diyorum. Yeni zirveler gelecek.'

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.