Akbank kesenin ağzını açtı! Hesabı olanlara 27.500 TL nakit ödeme onayı çıktı

Akbank, müşteri deneyimini ve teknolojik yenilikleri öne çıkararak yepyeni bir kampanya sunuyor. 22 Nisan'dan 31 Mayıs 2024'e kadar sürecek bu özel kampanyada, Akbank Mobil uygulamasını indirip 'Akbanklıyım' seçeneği ile kayıt olan ve uzaktan bankacılık adımlarını tamamlayan her yeni müşteri, çeşitli ayrıcalıklardan faydalanma şansı yakalayacak.

Akbank kesenin ağzını açtı! Hesabı olanlara 27.500 TL nakit ödeme onayı çıktı

Akbank'ın sunduğu bu ayrıcalıklı kampanya, sadece belirlenen süre zarfında Akbank mobil uygulamasını kullanarak ilk kez müşteri kaydını gerçekleştiren bireyler için geçerlidir. Kampanya avantajlarından faydalanabilmek adına, 25 Haziran 2024'e dek Axess ya da Wings ana kredi kartı başvurusunda bulunulması ve bu başvuruların onaylanması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında onay almış olan müşteriler, 30 Haziran 2024'e kadar taksitlendirilmiş avans çekme imkanına kavuşacaklar. Belirlenen avans limitleri dahilinde, 2 ila 3 aylık vade seçenekleri sunulurken, 20.000 TL'lik avans tutarları için %0 faiz oranından yararlanabilecekler.

akbank

Akbank'tan Yeni Müşterilere Özel: Mobil Uygulama ile Kredi Kartı Başvurusunda Büyük Fırsatlar!

Kurye hizmeti aracılığıyla Akbank müşterisi olacak bireyler, gerekli evrakları teslim ettikten sonra kredi kartı için başvuru yapma ve kampanya avantajlarından yararlanma hakkına sahip olacaklar.

Mobil uygulama üzerinden işlemlere başlayan ve daha sonra şubede süreci tamamlayan ya da teknik sorunlar nedeniyle işlemleri kesintiye uğrayan müşteriler de bu kampanyadan faydalanma şansına sahiptir. Ancak, kredi kartı için yapılan başvuruların Akbank Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Bu promosyon döneminde, belirlenen miktar ve süre sınırlarını aşan taksitli nakit avans istekleri için uygulanan faiz oranı %4,42'dir (KKDF ve BSMV dâhil değildir). Bu kampanyanın avantajlarından yararlanmak isteyen müşterilerin, 22 Nisan 2024'ten önce Axess, Wings ya da Free markalı kartlara sahip olmamaları şarttır.

Resmi tatiller ve hafta sonları dahil olmak üzere, Akbank müşterisi olanlar için hesap tanımlama işlemi, izleyen ilk iş gününde başlatılacak ve en fazla iki iş günü içerisinde tamamlanacaktır.