Akaryakıtta kaçmaz kampanya geldi! Aracına 500 TL'lik yakıt alanlar dikkat

Yapı Kredi'nin akaryakıt kampanyasıyla her 500 TL alışverişte 25 TL hediye! Sınırlı süreli bu fırsatı kaçırmayın, Opet istasyonlarında avantajlı alışveriş için hemen başvurun.

Akaryakıtta kaçmaz kampanya geldi! Aracına 500 TL'lik yakıt alanlar dikkat

Türkiye'deki araç sahiplerine nefes aldıracak bir kampanya başladı. Yapı Kredi'nin organize ettiği kampanya ile sürücüler, her ay Opet istasyonlarında yaptıkları akaryakıt alışverişlerinde özel fırsatlardan yararlanabilecekler.

 

Yapı Kredi tarafından başlatılan bu yeni kampanya sayesinde otomobil sahibi olanlar yaşadı. Hem akaryakıt alıp hem kazanmak Yapı Kredi’yle sizleri bekliyor. Eski ya da yeni müşteri fark etmeksizin katılım sağlanabilecek kampanya için talepler toplanmaya başlandı. Hemen Yapı Kredi mobil bankacılık üzerinden  kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. İşte Yapı Kredi kampanyasının detayları..

Yapı Kredi araç sahibi olanların yüzünü güldürecek

Yapı Kredi'nin sunmuş olduğu akaryakıt kampanyası, araç sahiplerine büyük avantajlar sağlıyor. Kampanya kapsamında Opet Worldcard ile yapılan her 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında müşterilere 75 TL değerinde Opet Puan hediye ediliyor.

Akaryakıtta kaçmaz kampanya geldi! Aracına 500 TL'lik yakıt alanlar dikkat

500 TL harcama yapan hediyeyi kapacak

Her 500 TL Harcamada 25 TL Hediye! Kampanya, Opet istasyonlarından tek seferde yapılan her 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında geçerli olacak. Hediye edilen Opet Puanlar, harcamadan hemen sonra Opet Worldcard'a yüklenecek, böylece müşteriler anında kullanabilecekler.

Sınırlı Süreli Kampanya: Yapı Kredi'nin akaryakıt kampanyası belirli bir süre için geçerli olacak. Bu süre içinde araç sahipleri, avantajlı fiyatlarla akaryakıt alışverişi yapabilecekler.

Kurallar ve Şartlar: Kampanya kapsamında puan kullanımıyla yapılan işlemlere ödüllendirme yapılmayacak. Ayrıca, aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek ve işlemler Yapı Kredi World Üye İşyeri'nde veya Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmelidir. Opet istasyonlarında fiyat indirimleri uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılmayacak.

Araç sahipleri, Yapı Kredi'nin bu avantajlı kampanyasından yararlanmak için şartları dikkatlice inceleyerek kampanya süresince Opet istasyonlarındaki alışverişlerinde tasarruf sağlayabilirler.