Akaryakıtı bu kartla alanlar yaşadı! Tam 175 TL para iadesi yapılacak

Akaryakıt kampanyasının duyurusu Ziraat Bankası tarafından yapıldı. Banka, bugün itibariyle benzin, motorin ve LPG masraflarına 175 TL özel harçlık verecek. Banka, bugün başlatılan tedbirlerin 30 Haziran'a kadar süreceğini duyurdu.

Akaryakıtı bu kartla alanlar yaşadı! Tam 175 TL para iadesi yapılacak

Akaryakıt fiyatları gündemdeki yerini korurken bankalar da promosyon duyuruları yapmaya devam ediyor. Ziraat Bankası da bugünden itibaren yakıt ikmali kampanyası başlattığını duyurdu. Bankadan edinilen akaryakıt kampanyasına ilişkin bilgiye göre, TotalEnergies istasyonundaki Bankkart POS'tan farklı günlerde, tek seferde yapılacak olan 750 TL ve üzerindeki 4. akaryakıt veyaa otogaz alışverişi sonunda 175 TL Bankkart Lira verilecektir.

ZİRAAT BANKASI'NDAN AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında Bankkart sözleşmeli herhangi bir TotalEnergies istasyonundan Bankkart POS'tan 750 TL ve üzerinde 4. akaryakıt veya otogaz alımınızda başka bir gün aynı saatte 175 TL Bankkart Lire alacaksınız.

Akaryakıtı bu kartla alanlar yaşadı! Tam 175 TL para iadesi yapılacak

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr üzerinden katılmanız veya banka kayıtlı telefon numaranızdan TE2024 yazarak 4757'ye SMS göndermeniz gerekmektedir. SMS'in bankamıza kayıtlı KKTCell operatörünün cep telefonu numarasından +905327524757'ye gönderilmesi gerekmektedir.

Bu kampanya müşteri bazlı olup, kampanyada müşteriler sadece bir defada 175 TL'ye kadar Bankart Lira kazanabilmektedir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı olan TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS'larında yapılması gerekmekiyor. Kampanyadan aynı gün içinde yalnızca 750 TL ve üzeri alışverişlerde yararlanılabilecektir.

Ödüle ilişkin bilgiler dekont ve Bankkart Mobil'de yayınlanacak ve ödül SMS ile bildirilecektir. Kampanyadan yararlanmaya hak kazanan müşteriler için Bankkart Lirası, 7 Temmuz 2024 tarihinde karta yüklenecek ve 7 Ağustos 2024'e kadar Bankkart'ın anlaşmalı olduğu TotalEnergies istasyonlarından akaryakıt veya LPG alımında kullanılabilecek. Kullanılmayan banka kartı lirası 8 Ağustos 2024'te geri alınacaktır.

Ayrıca, Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business müşterileri hem kredi kartıyla hem de banka kartının imkanlarıyla kampanya avantajlarından yararlanabiliyor. Bankkart bedava kartları promosyona uygun değildir.

 Kampanyaya orijinal kart sahibi olanlar da katılabilir. Ek kart ve sanal kart harcamaları ana kart sahibinin harcamalarına dahildir. Bankkart Lirayla yapılan işlemler kampanya kapsamına girmemektedir.

Promosyon döneminde yapılan işlemin iptal/iade edilmesi durumunda, verilen Banka Kartı Lirası iade edilecektir. Bankkart kumbaranızda yeterli Bankkart Lirası yoksa, kalan tutar hesabınıza veya kredi kartınıza borç olarak görünecektir.

Bu promosyon yalnızca katılımcı TotalEnergies istasyonlarında geçerli olacaktır.