Akaryakıta oh dedirten indirim! Aracına benzin, motorin, LPG alacaklar o tarihi bekliyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki fahiş artışın ardından araç sahiplerinin bekledikleri indirimler gerçekleşmese de halk çareyi bankaların akaryakıt promosyonlarında buldu. Bu çerçevede Garanti BBVA'nın yeni akaryakıt kampanyası ortaya çıktı.

Akaryakıta oh dedirten indirim! Aracına benzin, motorin, LPG alacaklar o tarihi bekliyor!

Akaryakıt fiyatlarının giderek artmasıyla birlikte araç sahipleri resmi olarak kontaklarını kapatmaya başladı. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki rekor artışlar sürücüleri depolarını dolduramaz hale getirdi ancak beklenen büyük indirimlerden haber alınamayınca herkes farklı yöntemler kullanarak araştırmalar yapmaya başladı.

Bu durum karşısında bankaların düzenlediği yakıt ikmali kampanyası araç sahiplerinin ilgisini yıldırım gibi çekti. Pek çok banka araç sahiplerini memnun etmek için akaryakıt kampanyaları hazırlarken Garanti BBVA'nın kampanya haberi de gün yüzüne çıktı. Banka tarafından düzenlenen akaryakıt kampanyası kapsamında müşterilerine akaryakıtta 190 TL indirim sunacağını duyuruldu.

Bu nedenle 1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihlerinin arasında Bonus üyesi olan Petrol Ofisinin istasyonlarında; ayrı günlerde ve aynı zamanda tek seferde, 4 kez 700 TL ve üzerinde akaryakıt veya otogaz harcaması yapanlar, BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katıldıklarında 190 TL, SMS yoluyla kampanyaya katıldıklarında ise 180 TL bonus kazanabiliyor.

Akaryakıta oh dedirten indirim

Bu promosyon 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihlerinin arasında Petrol Ofisi Bonus üyesi akaryakıt istasyonlarında geçerlidir.

Kazanılan bonuslar, Petrol Ofisi bonus üyeleri tarafından 20 Mayıs - 20 Haziran 2024 tarihlerinin arasında akaryakıt istasyonlarından akaryakıt ve/veya LPG alımlarında kullanılabilecek. Bu promosyon farklı günlerde tek seferde 700 TL üzeri akaryakıt veya LPG satın alımınızda geçerlidir.

Aynı gün içerisinde yapılan 700 TL ve üzeri çoklu harcamalardan ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanyaya SMS ile katılırsanız 180 TL'ye kadar bonus/indirim, BonusFlaş ile katılırsanız 190 TL'ye kadar bonus/indirim kazanabilirsiniz.

BonusFlaş uygulamasından veya QR kod okutarak mobil ödeme yapan kart sahipleri, toplam 200 TL'ye varan 10 TL ek bonus kazanabiliyor.

Kampanyanın geçerli olacağı istasyonları görüntülemek için BonusFlaş uygulamasında "Nerede" butonuna tıklamanız yeterlidir.