AK Parti’den Yeni Asgari Ücret Memur ve Emekliler İle İlgili Heyecanlandıran Açıklama Geldi

Eylül ayının sonlarına doğru hükümet kanadından asgari ücretle ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, asgari ücret, emekli ve memur maşları hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti’den Yeni Asgari Ücret Memur ve Emekliler İle İlgili Heyecanlandıran Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un açıklamalarından sonra asgari ücretle ilgili bir açıklamada AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan geldi. Akbaşoğlu, hem asgari ücretliyi hem de işvereni destekleyeceğiz açıklamalarında bulundu.

Patisinin Yapraklı İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Yılbaşında asgari ücrete, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamlara değinen Akbaşoğlu, ‘’Asgari ücretli kardeşlerimize çok iyi dokunuşlar yaparak onların alım gücünü artıracağız. Aynı şekilde işverenimizi de destekleyeceğiz. Onları da mağdur etmeyeceğiz. Devlet olarak işçimizin de işverenimizin de yanındayız. Hep beraber çiftçimizin, esnafımızın, memurumuzun, emeklimizin, sanayicimizin yanındayız. 1 Ocak itibariyle memur ve emeklilerle ilgili hem işçi hem memur emeklileriyle ilgili çok güzel dokunuşlarda bulunarak bütün toplum kesimlerinin alım gücünü artırarak, enflasyonu aşağı indirerek daha müferreh bir dönemi hep beraber yaşayacağız’’ açıklamalarında bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /