Acil paraya ihtiyacı olanlar hemen başvursun! 6000 TL verilecek: Kimlik kartıyla gelen kapacak

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Peki hangi banka 6 bin TL kredi ödemesi yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Acil paraya ihtiyacı olanlar hemen başvursun! 6000 TL verilecek: Kimlik kartıyla gelen kapacak

Son dönemlerde nakite sıkışan vatandaşlar bankaların kredi ödemelerini araştırmaya devam ediyor. Bu iki banka kredi kampanyası başlattı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

6 BİN TL KREDİ KAMPANYASI

6 bin TL kredi kampanyası için kimlik numarası ile başvuru yapılabiliyor. Başvurular 7 Temmuz tarihine kadar yapılabilecek ve 5 dakikada sonuçlanacak. Başvuru yapacak kişilerin 18 yaşını geçmiş olması gerekiyor. Denizbank ve Garanti Bankası tarafından başlatılan kampanya başvuruları dakikalar içinde sonuçlanacak ve ödemeler hesaplara geçecek. 

6 Bin TL Kredi

Kısa mesaj yoluyla başvuru yapacak kişiler Denizbank aracılığıyla başvurularını oluşturabilecek. Garanti Bankası başvuruları mobil uygulama ya da resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Denizbank sisteminde kayıtlı olan telefon numarasından Kredim boşluk kimlik numaranızı yazarak başvurunuzu oluşturabileceksiniz. Garanti Bankası hızlı kredi başvuruları ise bankanın mobil uygulaması aracılığıyla kolaylıkla yapılabilecek ve dakikalar içinde sonuçlanacak. Ödemeler ise anında hesaplara geçecek.