81 il genelinde Toki konut başvuruları başladı! Ev sahibi olmak isteyenler yetişin

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı oplu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) nüfusa konut üretme çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'nin her zaman ilk kez ev sahibi olacaklara ve 30 yaş altı gençlere uygun kampanyalar tasarladığı bu yılki proje ilgi çekici. Peki 2024 yılında TOKİ başvuruları ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

81 il genelinde Toki konut başvuruları başladı! Ev sahibi olmak isteyenler yetişin

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), son olarak 32 eyalette 169 daire ve 28 eyalette 192 işyerini açık artırmayla sattı. 13 ve 14 Aralık'ta yapılacak ihalelerin ardından dikkatler kurumun yeni mevcut satış projesine yoğunlaşacak. 2024 yılı TOKİ uygulamalarına ilişkin güncel bilgileri burada bulacaksınız.

2024 yılında TOKİ başvurusu ne zaman yapılacak?

81 il genelinde Toki konut başvuruları başladı

TOKİ'nin bu yılki daire satış projesi henüz belli olmadı. Şu anda net bir bilgi paylaşılmadı. TOKİ resmi açıklamayı yayınlar yayınlamaz 2024 kampanyası ve konut üretimine ilişkin resmi açıklamayı haberlerde yayınlayacağız.

Tüm eyaletlerdeki konut satışlarına ilişkin detaylı bilgiye TOKİ'nin internet sitesindeki "Talep ve Satışlar" bölümünden ulaşılabilir.