4A 4B 4C emeklilerine 5000 TL pazar yardımı! O şartla hemen ödenecek

15 Mayıs'ın müjdesi adı altında emeklilere 5 bin TL alışveriş desteği verileceği duyuruldu. Peki; Başvuru için son tarih nedir? 5.000 TL emekli desteği ödemesi ne kadar süre alınacak? Detaylar haberimizde..

4A 4B 4C emeklilerine 5000 TL pazar yardımı! O şartla hemen ödenecek

31 Mart belediye seçiminde verilen sözler gerçekleşmeye başlıyor. Üsküdar Belediyesi sorumluluğunu üstlendi ve sözünü tuttu. Belediye, tüm emeklilere yönelik 5.000 TL tutarnda pazar alışverişi desteği sağlayacak. Hak sahipleri, Üsküdar Belediyesi'nden 5.000 TL tutarında ödeme alabilecekler.

5.000 TL'li pazar alışveriş desteği yılda bir defa yenilenecek. Hak kazanan her emekliye yeni yıl içinde Üsküdar Belediyesi aracılığıyla 5 bin TL tutarında bir ödeme sağlanacak. 5.000 TL tutarındaki pazar satın alma desteğine başvurular 15-25 Mayıs tarihleri ​​arasında yapılabilecek.

Başvuru yapmak isteyenler Üsküdar Belediyesi'nin resmi internet sitesinden yapabilecek. Belediyeye bizzat başvuru yapmak isteyenler Üsküdar Belediyesi ile iletişime geçerek Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü'ndeki başvuru formunu doldurabilirler.

5.000 TL destek ödemesi nasıl alınacak?

Başvuru yapmak isteyenlerin kimlik fotokopisi ile cep telefonu numarası getirmeleri gerekmektedir. E-Devlet başvurusunda yazdırılması gerekli olan belgeler şöyle:

Tapu bilgisi

Başvuru sahibinin adına olan kayıtlı tescilli aracın sorgulama belgesi

Emekli maaşı belgesi

İkametgah belgesi

4A 4B 4C emeklilerine 5000 TL pazar yardımı

Alanya Belediyesi'nden Destek Ödemesi!

Üsküdar'ın yeni Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, emeklilere müjde olarak duyurulan 5 bin TL'lik alışveriş desteği açıkladı. Emeklilere yönelik ilk destek projesini hayata geçiren belediyenin yanı sıra diğer iller de seslerini duyurmaya başladı.

 Alanya Belediyesi, düğün, cenaze gibi özel günlerde belediye yetkililerinin destek sağlayacağını duyurdu. 365 gün boyunca ücretsiz psikolojik, fizyoterapi, pansuman desteği verecek olan Alanya Belediyesi'nden maddi destek başvurusunda bulunmak için alanya.bel.tr adresindeki formu doldurabilirsiniz.