36 ay sözünü tutan emekliye 18.000 TL nakit para! O banka geri ödeme almayacak

Emeklilere yönelik cazip promosyonlarla dolu banka kampanyalarını kaçırmayın! Yüksek promosyon tutarları ve ek fırsatlar için hemen inceleyin.

36 ay sözünü tutan emekliye 18.000 TL nakit para! O banka geri ödeme almayacak

Rekabetin yükselmesi ve müşteri taleplerinin evrim geçirmesiyle birlikte, son zamanlarda birçok banka promosyon kampanyalarına büyük önem veriyor. Bu bağlamda, bir banka tarafından sunulan promosyon tutarı 18 bin TL'yi aşarak dikkatleri üzerine çekti. Yaşanan gelişme, bankalar arasındaki rekabetin ne kadar yoğun olduğunu ve müşteri memnuniyetini sağlama konusundaki kararlılıklarını gösteriyor. İşte emeklilere yönelik fırsatın detayları…

36 ay sözünü tutan emekliye 18.000 TL nakit para! O banka geri ödeme almayacak

En çok emeklilik promosyonu veren banka açıklandı

Yapılan haberlere göre, emeklilere yönelik en yüksek promosyon tutarı sunan banka olarak ING Bank öne çıkıyor. ING Bank'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, emekli maaşlarını bankalarına taşıyan müşterilere, maaş tutarına bağlı olarak ek koşulsuz 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon fırsatı sunulmaktadır. Otomatik fatura talimatı veren müşterilerine ek olarak, 3 bin TL'ye kadar ek nakit promosyon imkanı sağlanarak, toplamda 18 bin TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sunuluyor.

Bankalar ne kadar emekli promosyon veriyor?

Emekli maaşlarını başka bankalara taşıyan emekliler, 15 bin TL'ye kadar promosyon ödemelerinden faydalanabilecekler. Kampanya süresince, Akbank'ın vadesiz hesaplarından veya Axess/Wings kart sahipleri için SGK emeklileri, ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı vererek her fatura başına 500 TL olmak üzere toplamda 2 bin 500 TL chip-para kazanma şansına sahip olacaklar. Bu da toplamda 17 bin 500 TL'ye varan bir ödül fırsatı sunuyor.