2 gün sürenizin sonuna gelmeden başvurun! 200 Bin TL’yi almayan arkasından baka kalacak

Ziraat Bankası, son zamanlarda müşteri potansiyelinde en yüksek oran sağlayan kamu bankaları arasında yer alıyor ve kampanyalarına da hız kesmeden devam ediyor. Kampanyalarla müşteri tabanını genişletmeyi hedefleyen Ziraat Bankası, yeni bir kampanya duyurdu. Daha fazla haber için makalemize göz atabilirsiniz.

2 gün sürenizin sonuna gelmeden başvurun! 200 Bin TL’yi almayan arkasından baka kalacak

Ziraat Bankası en fazla kampanya düzenleyen kamu bankalarının başında gelmektedir. Nakit ihtiyacı olanlara müjdeli bir haber paylaşıldı ve 20 bin liralık kredinin onaylanacağını duyurdu.

Ziraat Bank'tan acil kredi kampanyası!

Banka acil nakde ihtiyacı olan tüm müşterilerine müjdeyi getirdi. Banka sadece iki gün geçerli olacak olan kampanyasının startını verdi. Bu promosyonda uygun faiz oranları ile birlikte 20.000 TL'ye kadar nakit kredi imkânı sunulmaktadır.

Ziraat Bankası'nın kampanya detayları

Ziraat Bankası'nın başlattığı kredi kampanyasında büyük bir fırsat. Kredi notunuz veya gelir durumunuz hangi durumda olursa olsun, banka düşük faiz oranları ile başlattığı kredi kampanyasıyla size yardımcı olmaktadır.

Kimler başvurabilir?

2 gün sürenizin sonuna gelmeden başvurun! 200 Bin TL’yi almayan arkasından baka kalacak

18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı Ziraat Bankası'nın sağladığı krediye başvuru yapabilir. Emekliler de maaş hesaplarını kullanarak kredi kullanabilmektedir.

Başvuru süreci çok kolaydır. İster Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasını kullanın ister yerel şubenize şahsen kayıt olun, başvuru süreci hızlı ve etkilidir.

Faiz oranları ile ödeme koşulları

Bu teklif piyasada en düşük faiz oranı rakamlarını ve en uygun geri ödeme koşullarını sunmaktadır. Faiz oranlarıyla geri ödeme süreleri kredi tutarına, kişinin maddi durumu konusuna göre değişiklik göstermektedir.

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasından da kredi başvurusu yapabilirsiniz. Uygulama üzerinden kayıt olduktan sonra evinizden çıkmadanZiraat Bankası'ndan kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.