Ziya Selçuk'tan, "Çocuklar,Teneffüslerde ne Yapıyor?" Sorusuna Yanıt

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocukların koronavirüs gölgesinde geçen eğitim sürecine ilişkin sosyal medya hesabından velileri bilgilendiren mesajlar atmayı sürdürüyor.

Ziya Selçuk'tan, "Çocuklar,Teneffüslerde ne Yapıyor?" Sorusuna Yanıt

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs önlemleri çerçevesinde yüz yüze eğitim sürecinde, çocuklarının pandemi döneminde okulda güvende olup olmadığını merak eden velileri rahatlatacak açıklama. Çocukların teneffüslerde de koronavirüs önlemleriyle , öğretmenlerin gözetiminde vakit geçirdiğine vurgu yapan Milli Eğitim Bakanı Selçuk, oyunların temassız gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Yeni İş haberleri yayımlandı! Kadın-Erkek diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve son haberlere göz atmak için TIKLA VE İNDİR.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yayımladığı mesaja bir de miniklerin oynadığı görsel ekleyerek şunları kaydetti: 

“Çocuklar teneffüslerde ne yapıyor?” diye merakta olan ilkokul velilerimize bilgi vereyim: Okullarımızda öğretmenlerinin eşliğinde temassız oyunlar oynuyorlar. Öyle görünüyor ki çok da mutlular... :)
Gününüz aydın olsun...