Ziraat Bankası müşterilerine son dakika duyurusu! 1000 TL para iadesi için bunu yapın

Ziraat Bankası duyurdu! Hemen 1.000 lira yatırılacak! Detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası müşterilerine son dakika duyurusu! 1000 TL para iadesi için bunu yapın

Nisan ayında güncel promosyonlar planlamaya devam eden Ziraat Bankası, yeni bir kampanya duyurdu. Bu kampanyaya katılan müşterilerine 1.000TL hediye verilecektir. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI'NDAN MÜJDE

Ülkemizin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, daha fazla müşteri edinmeye ve bulunan müşterilerine daha fazla TL hediye dağıtmaya devam etmekte. Son olarak Ziraat Bankası yeni bir kampanyanın duyurusunu yaparken, kıyafet satın alan müşterilerine anında 1.000 lira hediye edeceğini açıkladı. Bu nedenle Ziraat Bankası Bankkart, Bankkart POS'tan aynı anda farklı günlerde yapılan 2.500 liradan 4.999 liraya kadar her alışverişte 250 lira, 5.000 lira ve üzeri her alışverişte ise 500 lira ödeyecek. Bunun yanı sıra banka, söz konusu promosyonun 30 Nisan'da sona ermesi nedeniyle müşterilerin acele etmesi gerektiğinin de altını çizdi. Promosyonun ayrıntıları aşağıdaki gibidir:

Banka müşterileri kampanyaya Bankkart Mobil veya Bankkart.com.tr üzerinden katılabilirler.

Promosyondan yararlanmak için satın almadan önce promosyona katılmanız gerekmektedir.

Ana faaliyet konusu giyim ve ayakkabı sektörü olmayan e-ticaret ve fiziksel üye firmalardan yapılan giyim ve ayakkabı alımları kampanyaya uygun değildir.

Ziraat Bankası'ndan Müjde

Bu promosyon kişisel banka kartına sahip müşteriler için geçerlidir.

Promosyon koşullarını karşılayan müşterilerin kartlarına Bankkart Lirası anında yüklenecek.

Bankkart'ın kredi ve banka kartı imkanları kullanılarak yapılan işlemler harcama tutarına sayılacaktır.

Promosyon süresi içerisinde yapılan bir işlemin iade edilmesi veya iptal edilmesi durumunda, verilen banka kartı lirası çekilerek hesabınıza veya kredi kartınıza borç olarak yansıyacaktır.