Sadece 300 bin TL'ye Elektrikli Renault Toros! Zenginlere özel değil, herkese hitap edecek!

Artık herkes elektrikli otomobile sahip olabilecek! Her bütçeye uygun Elektrikli Renault Toros ücreti belirlendi. Detaylar haberimizde.

Sadece 300 bin TL'ye Elektrikli Renault Toros! Zenginlere özel değil, herkese hitap edecek!

Renault, yeni nesil elektrikli otomobillerini ikonik Toros'uyla donatmaya hazırlanırken otomotiv sektöründe benzersiz bir hamle yapıyor. Bu yenilikçi adım aynı zamanda 2023 Renault Toros'un fiyatını da ortaya çıkarıyor. Tüm detaylar haberimizde.

ELEKTRİKLİ RENAULT TOROS ÜCRETİ BELLİ OLDU

Otomotiv sektörünün öncülerinden Renault, elektrikli Toros'u Türkiye yollarına taşıyarak sektöre yepyeni bir ivme kazandıracak. Toros'un güçlü mirasını elektrikli araç teknolojisiyle birleştiren bu yenilikçi hamle, Toros'u ülkemizde bir kez daha popüler kılıyor. Renault, kompakt model konseptini revize ederek, üç kişiye kadar rahatça oturabilen, 250 km seyir menziline ve 110 km azami hıza sahip bir modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Toros'un tekrardan doğuşunun belki de en mühim ve çekici yanı fiyatıdır. Fransız otomobil devi Renault, yeni nesil Renault Toros elektrikli modelini oldukça uygun fiyata fiyatlandırdı. Bu da yeni Toros'u sektördeki diğer elektrikli araçlarla karşılaştırıldığında son derece rekabetçi kılıyor. Türkiye'de de fiyatlar oldukça cazip çünkü bu elektrikli arabalar vergileri düşük bir gruba ait. Bu araçların fiyatları özellikle %15 ÖTV grubuna dahil olmaları nedeniyle rakiplerine göre oldukça düşüktür. Fransa'dan sızdırılan bilgilere göre Renault'nun yeni nesil elektrikli otomobilleri yalnızca 10.000 dolara satılacak. Bu da otomobilin Türkiye'de vergi dahil 300.000 TL'ye kadar satılacağı yargısına varılıyor. Bu da asgari ücretle çalışan birinin bile bu arabayı rahatlıkla alabileceği anlamına geliyor. Mevcut asgari ücret 11.402 TL'dir. 

Elektrikli Renault Toros Ücreti Belli Oldu

Bu arabanın tek dezavantajı üç kişilik kompakt bir araba olmasıdır. Ancak bu durum özellikle kentsel alanlarda kullanım ve park etme kolaylığı açısından da avantaj olabiliyor. Ayrıca kısa ve orta mesafeli yolculuklar için yeterli olan 250 km menzile sahiptir. Toros geleneğini modern çizgilerle birleştiren bu yeni otomobil, elektrikli araç teknolojisinin tüm avantajlarını bünyesinde barındırıyor. Elektrikli Toros 2023 modeli özellikle uygun fiyatıyla gözleri üzerine çekiyor. Bu otomobil birçok kişiye elektrikli otomobil sahipliğinin kapısını açacak. Renault'nun stratejisi, elektrikli otomobilleri daha geniş bir kitleye daha erişilebilir hale getirerek otomotiv endüstrisinde büyük değişiklikler meydana getirebilir. Dolayısıyla 2023 Renault Toros modeli elektrikli araç sektöründe çığır açacak. Uygun fiyatı ve harika özellikleriyle bu araba, efsanevi Toros adını geri getiriyor. Renault'nun bu hamlesinin, markanın elektrikli araç sektöründeki konumunu güçlendirmesi ve elektrikli araçların daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlaması bekleniyor.