Gözlük camlarını artık eskisi gibi temizlemeyin! Bu yöntem ne çizik ne iz bırakıyor

Gözlük kullananların en büyük sıkıntısı çizilen gözlük camıdır. Bu sorundan kurtulmak için yapmanız gerekenler...

Gözlük camlarını artık eskisi gibi temizlemeyin! Bu yöntem ne çizik ne iz bırakıyor

özlükGÖZLÜK CAMLARINDAKİ ÇİZİKLERDEN KURTULMAK MÜMKÜN! 

İster güneş gözlüğü ister numaralı gözlük olsun gözlük kullananların en büyük sıkıntılarından biri gözlük camının çizilmesidir. Camı çizilen gözlükler görüş açısını engellediği içinde insanları bir hayli rahatsız edebiliyor. İşte cam gibi parlak gözlüklere sahip olmak ve çiziklerden kurtulmak için o mucizevi yöntem….

 

Gözlük camınızdaki çiziklerden kurtulmak mümkün. Evde yapacağınız birkaç basit ve kolay yöntem ile gözlük camındaki çiziklerden kurtulabilirsiniz. İşte detaylar…

İŞTE YAPMANIZ GEREKEN ŞEY…

Gözlük camlarındaki çizikler için pahalı yöntem aramanıza gerek yok. Kolay ve ucuz bir yöntemle de gözlüklerinizdeki çiziklerden kurtulabilirsiniz. Kullandığınız diş macunu ile gözlük camlarını silmeyi deneyin. Bu gözlük camınızdaki çiziklerden kurtulmanıza neden olacak. Diş macunu, içeri itibari ile ince çizikleri doldurarak rötuş yapar. Bu da gözlük çamınızın yeni gibi olmasını sağlar. Bu uygulamayı sizin için adım adım anlatacağız. İşte sırası ile yapılması gerekenler.

İlk olarak gözlük camını ılık su yardımı ile yumuşak bir bez ile temizlemelisiniz. Bu camlardaki kiri ve tozu uzaklaştıracak. Sonra ise beyaz renkte ve jel olmayan diş macunu ile bunu gözlük camının üzerine koyun. Parmağınız ya da pamuklu bir bez ile diş macununu cam üzerinde yedirin. Bunu çiziklerin hepsi geçtiğinden emin olana kadar yapabilirsiniz. Sonra ise gözlük camının üzerinden kalan diş macununu ılık su yardımı ile temizleyin . son olarak da gözlük camınızı kurulayın. Gözlük camınızın parlak ve ilk günkü gibi olduğunu göreceksiniz.

İştee bu ucuz ve kolay yöntem ile gözlüklerinizde oluşan çiziklerden kurtulmanız mümkündür. Bu yöntemi sık sık kullanmamalısınız çünkü diş macunu içeri nedeniyle gözlük camınızda aşınmaya neden olabilir. Kaplaması olan gözlüklerde bu yöntemi deneyiniz.