Çinli firma otomobil alana iPhone 15 hediye ediyor!

Çinli otomobil üreticilerinden Chery, Türkiye pazarında oldukça ilgi gören 1.6 litrelik benzinli motorlarla donatılmış üç tip SUV modelinin satışını gerçekleştiriyor. Şirket, yılın son ayına girerken cazip alışveriş fırsatları ve özel kampanyalarla müşterilerin de ilgisini çekiyor.

Çinli firma otomobil alana iPhone 15 hediye ediyor!

Chery Automobile, Aralık ayında fiyat artışı yapmayacak ve müşterilerine uygun maliyetli alışveriş seçenekleri sunacak. Yeni SUV modeline sahip olmak isteyenlere 100.000 TL'ye varan takas desteği ve 250.000 TL'ye varan faizsiz kredi seçenekleri sunulacak.

12 Kişi İçin Çin Seyahati Kampanyası!

Ayrıca Chery, Aralık ayının sonuna kadar müşterilerine değerli hediyeler sunmak için özel Yeni Yıl promosyonları düzenledi. Kampanya kapsamında 12 kişi rastgele seçilerek Çin'e ücretsiz seyahat kazanacak. Bu gezide Çin Seddi'nin harikalarını ve modern metropol Şanghay'ı keşfetme fırsatına sahip olacaksınız.

Çinli firma otomobil alana iPhone 15 hediye ediyor!

iPhone 15 Kazanma İmkanı!

Phone 15 kazanmak için 15 kişi rastgele seçilecek. Chery marka otomobilden satın alan müşteriler, satın alım işlemi tamamlandıktan sonra harika hediyeler kazanmanın yanı sıra Chery fabrikasını ziyaret etme, otomobilin üretim sürecini yakından görme ve gelecek ürünleri deneme fırsatına da sahip olacak.

Chery, Aralık ayında da müşterilerini hem finansal avantajlarla hem de çok değerli hediyelerle mutlu etmeyi sürdürüyor. Bu kampanyalar Chery otomobile sahip olmayı düşünen kişiler için büyük bir fırsat.

Çinli firma otomobil alana iPhone 15 hediye ediyor!