Beyaz giyerken artık hayıflanmayın! Beyaz tshirtteki sarı lekeyi mıknatıs gibi çeken formül!

Beyazlardaki çıkmayan lekeler işkence olmaktan çıkıyor! Beyaz giyerken düşünmenize gerek yok! Beyazlardaki sarı lekeleri mıknatıs gibi çekerek anında çıkaran yöntem bulundu! Her evde olan o iki malzemeyle her lekeyi çıkarabileceksiniz! İşte o yöntem...

Beyaz giyerken artık hayıflanmayın! Beyaz tshirtteki sarı lekeyi mıknatıs gibi çeken formül!

Beyaz kıyafetler, her daim şıklığın ve zarafetin simgesi olmuştur. Ancak, bu kurtarıcı parçaların en büyük düşmanı lekelerdir. Yiyecek, içecek veya dolapta dururken meydana gelen lekeler, beyaz giyim ürünlerini zorlayabilir. Beyaz tişörtlerdeki lekeleri çıkarmak için pratik çözümler var. İşte o çözümler...

LİMON KULLANMAK

1

Limonun güçlü temizleme özellikleri, beyaz kıyafetlerdeki lekelerle başa çıkmanın etkili bir yoludur. Kaynamış suya eklenen limon suyu, tuz ve çamaşır deterjanı karışımıyla lekeli kıyafetinizi ıslatın. Ardından çamaşır makinesinde yıkayarak lekelerden kurtulun.

KARBONATIN GÜCÜ

1

Karbonat, hassas çamaşırlarınızdaki lekelerle savaşmanın etkili bir yoludur. Lekenin üzerine karbonat serpiştirip ardından yarım limonun suyunu sıkarak karışımın tepkimesini bekleyin. Çitileyerek lekeden arınan kıyafetinizi yıkayarak temizliğini tamamlayın.

Hassas kumaşlardaki lekeleri çıkarmak için 3-4 litre suya çamaşır deterjanı ve hidrojen peroksit ekleyin. Bu karışımda beklettiğiniz kıyafetinizi lekelerden arınmış bir şekilde çıkarın.