Antalya, İzmir, Muğla! Ortak noktaları sizi şaşkına çevirecek

Emekliler bu illere resmen göç ediyor! Tüm detaylar haberimizde.

Antalya, İzmir, Muğla! Ortak noktaları sizi şaşkına çevirecek

Emekli olduktan sonra yerleşecek sakin yerler arıyorsanız bu iller tam size göre! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERİN YERLEŞTİĞİ İLLER

Emekli olan insanlar yaşadıkları büyük şehirlerden daha sakin illere yerleşmek için bazı illeri daha çok tercih ediyor. Emeklilerin en çok tercih ettiği üç şehir Antalya, İzmir ve Muğla olarak belirlendi. Türkiye'nin güneyinde yer alan turizm merkezlerinden biri Antalya ilinde sene boyu güneşli ve sıcak bir iklim yaşanıyor. Emekli olup deniz kenarında yürüyüş yapmak isteyen, 

en çok göç alan iller belli oldu

tarihi yerleri görmek isteyen ve doğayla iç içe olmak isteyen insanlar Antalya ilini sık sık tercih ediyor. İzmir ili ülkenin batı kesiminde yer alıyor ve tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tanınıyor. Ege Denizi kıyısında yer alan İzmir'de emeklilik hayatında deniz manzarasıyla yürüyüş yapmak, tarihi yerleri ziyaret etmek ve zengin mutfağından faydalanmak mümkün! Türkiye'nin güneybatı kesiminde yer alan Muğla ilinde deniz, güneş ve doğa bir arada olarak biliniyor. Sahillerinde güneşlenebilir, doğa yürüyüşleri yapabilir, tarihi yerleri ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda bu üç şehir de sağlık hizmeti ve ulaşım olanakları açısından insanlara epey kolaylık sağlayan şehirlerden bazılarıdır.