Ankara'nın o ilçesinde yaşayanlara müjde! Evinizi temizlemeye gelecekler: Ücretsiz hizmet başladı

Ankara'nın o ilçesinde yaşayanlara güzel haber geldi. Ev temizleme derdini ortadan kaldıran çalışma kapıda. İşte belediyeden ev temizleme hizmeti sunuldu...

Ankara'nın o ilçesinde yaşayanlara müjde! Evinizi temizlemeye gelecekler: Ücretsiz hizmet başladı

Polatlı Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinin temizlenmesi için yeni çalışmaları sundu. İlçedeki ihtiyaç sahipleri sosyal hizmetler kapsamında ev temizliği hizmeti verilmesi için ihalelerin yapılacağını açıkladı. Açık ihale usulü ile yapılırken 13 Aralık 2023 tarihi son başvuru tarihi olarak belirlendi.

İlçe sınırları içerisinde yer alan kısmi zamanlı olarak toplam 1500 adet ev için temizlik yapılırken ihale ayrıntıları EKAP'ta bulunan ihale dokümanı içinde yer alan idari şartnameden ulaşılma bilgisi verildi. Polatlı'nın tüm mahallerinin içerisinde olarak bu hizmet 2024 yılında hizmete geçirilecek.

polatlı belediyesi

Ekonomik anlamda en avantajlı teklifler fiyat esaslı olarak bakılarak ihaleye yalnızca yerli istekliler katılım sağlayabilecek. EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülürken ihale teklif verilecek e imza kullanılmasıyla dökümanların indirmeleri yapılacak.

EKAP üzerinden teklifler elektronik ortam üzerinden hazırlanırken e-imza ile imza atılarak teklife dair e-anahtar ile beraber ihale tarihi saatine bakılarak gönderim sağlanır. İhale işlerinin tamamı için teklif verilerek verilen teklifin geçerlilik süresi ise 120 gün olarak belirlendi.