A101'de dev indirim baş gösterdi! Bu ürünlerde yüzde 30-40 indirim var

Yaptığı dev indirimler ile sürekli ilgi çeken A101 bu hafta yine çok özel bir kampanya hazırladı. Süper marketlere yapılan indirim çağrısına karşılık olarak ekim ayının ikinci haftasına özel bomba indirimler yaptı. İşte detaylar…

A101'de dev indirim baş gösterdi! Bu ürünlerde yüzde 30-40 indirim var

Ülkemizde en fazla müşteri potansiyeline sahip olan marketlerden olan A101 Market her hafta düzenlediği indirim kampanyaları ile vatandaşın en fazla rağbet ettiği marketlerden olmayı başardı. Her hafta düzenli indirim yapıldığını bilen vatandaş ise bu hafta hangi ürünlerde indirim yapıldığını merak edip araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde…

banka

A101 12 EKİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU: İŞTE İNDİRİMDEKİ ÜRÜNLER!

A101 aktüel ürün kataloğunu 12 Ekim'de yayınladı. A101 mağazalarının rafları farklı kategorilerdeki ürünlerle dolu.

A101, meraklı müşterileri için 12 Ekim aktüel ürün kataloğunu yayınladı. 12 Ekim'de katalogda hangi ürünlerin satılacağı merak konusu. A101, birçok farklı ürün kategorisiyle her perşembe mağaza içi ve online ürünler sunuyor. Perşembe günü satışa sunulacak ürün grupları ise ev aletleri, teknoloji ürünleri, bahçe mobilyaları, mutfak aletleri ve ev tekstil ürünleridir.

 12 Ekim'de lansmanı yapılacak ürün çeşitleri araştırılmaya başlandı. Perşembe kataloğunda yer alacak ürün kategorileri; ev aletleri, mini kalıplı ürünler, mutfak aletleri, ev aletleri, teknoloji ürünleri, TV çeşitleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim kategorileri olarak kısaltılacak. 12 Ekim a101 aktüel ürün kataloğunda satışa sunulacak ürünler aşağıda...

12 EKİM A101 KATALOĞUNDA HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİME GİRECEK?

A101 her perşembe günü raflarda bulunan ürünleri topluyor. A101 mağazalarında belirli dönemlerde çeşitli indirimler düzenlenmektedir. A101 müşterileri hangi ürünlerin indirime gireceğini araştırmaya devam ediyor.

12 Ekim'den itibaren satışa sunulacak ürün kategorileri arasında teknoloji ürünleri, cep telefonları, beyaz ev aletleri, ev elektroniği, koltuklar, benzinli motosikletler, bahçe ürünleri ve ev aletleri, mutfak ürünleri ve oyuncaklar yer alıyor.

banka

banka

banka

İNDİRİME GİRECEK OLAN ÜRÜNLER NELER?

A101'de 12 Ekim'den itibaren belirli ürünlerde indirim yapılacağı açıklandı. Müşteriler hangi ürünlerde indirim olacağını merak ederek araştırmaya başladı. Bazı ürün gruplarında belirli fiyatlarla indirim yapılacaktır. İndirim oranları %27, %39, %40, %50 ve %52 olarak değişiklik gösteriyor. Belli bir ürün grubunda %57 indirim oranı da uygulanmış olacak.

 İndirimli olacak ürünler; Yudum Kızartma Ustası Ayçiçek Yağı indirimli olarak 39,50 TL, Cappy Pulpy Aromalı İçecek indirimli olarak 72,00 TL, Duru Sıvı Sabun Çeşitleri 3 litre 59,90 TL, Sinangil Buğday Unu 2 kg 22,50 TL ve Kocatepe 3 Paket 100 gr Türk Kahvesi 55 TL olarak raflarda yerini alacak.