1'e 4 formülüyle sivilcelerinizden kurtulun! Balın içine 4 tane eklemek sivilcelerin yuvasını kurutuyor

Ergenliğin ve yetişkinliğin en çileden çıkaran sivilcelerden kolayca kurtulma yöntemi haberimizde… Bire dört tekniği ile sivilce diye bir sorununuz kalmayacak. Herkesin evinde bulunan malzemelerle yapılabilen bu kolay çözüm yöntemiyle sivilceleriniz artık çıkmaya korkacak. Sivilcelerden 5 dakikada kurtulabileceğiniz maske karışımımızın tüm detayları haberimizde…

1'e 4 formülüyle sivilcelerinizden kurtulun! Balın içine 4 tane eklemek sivilcelerin yuvasını kurutuyor

Sivilceler, hem ergenlik çağındaki gençlerin hem de yetişkinlik çağında erişmiş bireylerin en korkulu rüyası. Hiç beklemediğiniz bir anda alnınız ortasında, yanağınızda, şakağınızda, çenenizde ve hatta burnunuzun üstünde çıkan sivilceler, hayat standartlarınızı düşürebilir. İnsanların kurtulmak için aylarca uyguladığı tedavi yöntemleri, kendilerini zorlayarak değiştirdikleri beslenme alışkanlıkları, yüzlerine sürdükleri onlarca farklı vitaminler, karaciğer yağlanmasının önüne geçmek için uğraştıkları çözüm yöntemleri ve benzeri tüm yöntemler bazen etkisiz kalabiliyor.

sivilce

Tüm bunlara rağmen bizim size bu haber ile vereceğimiz basit mi basit çözüm yöntemi ile sivilcelerinizde bir günde kurtulacaksınız. Evinizde bulunan 3 kolay malzeme ile çok kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bu maske sayesinde artık iş görüşmesinin sabahında çıkacak sivilceniz, okulda sizi komik duruma düşürecek o yağlı et parçası ve önemli bir toplantınızdan önce aklınıza takılıp duracak o sivilceniz bir daha sizin için sorun olmayacak. Kolay uygulanabilir bu yöntem ile sivilceleriniz artık çıkmaya korkacak ve yüzünüz hep hayalini kurduğunuz pürüzsüzlüğe kavuşacak.

aspirin

Söz konusu maskemizi yapmamız için ihtiyacımız olan malzemelerden ilki 4 adet aspirin. Aspirinler, evimizde hep soğuk algınlığı olduğumuzda başvurduğumuz bir tıbbi malzeme olsa da bu sefer amacından biraz farklı kullanacağız.

İkinci malzememiz ise kahvaltılarımızdan hiç eksik olmayan bal. Bal, hem lezzeti hem de kokusu ile bizi kendisine aşık ediyor. Yıllarca dışarda kalsa da bozulmayan bal, bu karışımda içerdiği vitaminler nedeniyle en büyük yardımcımız olacak.

Ve son olarak da bu karışımı, karıştırmamız için çay kaşığına ihtiyacımız olacak.

bal

Ballı aspirinli maskemizin tarifi

Sivilcelerimizden anında kurtulmak ve yumuşacık bir yüz tipine sahip olmamız için öncelikle aspirinlerimizi bir çay tabağına koyacağız. Daha sonra parmağımızı muslukta hafifçe ıslatarak üç dört damlayı her bir aspirine damlatacağız. Toplamda 12 ila 15 damlaya ihtiyacımız olacak. Tüm aspirinleri ıslattıktan sonra 2 ila 3 dakika arasında bekleyeceğiz. Daha sonra ıslanmalarından dolayı yumuşayan aspirinlere bir çay kaşığı bal ekleyeceğiz. Daha sonra çay kaşığı ile aspirinin balla karışmasını sağlamak amacıyla ezerek karıştıracağız. Daha sonra kıvamlı hale gelen maskemizi ıslak yüzünüze iyice yedirerek sürün. Daha sonra 10 ila 15 dakika arasında beklemenizin ardından yüzünüzü yıkayın. Daha sonra cildinizin güzelliği ile baş başasınız…