Denizli Eğitiminde Yeni Dönem: Avni İbişoğlu, Serinhisar Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı

Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki yönetici atamaları devam ediyor. Denizli'de Tavas Nikfer Atatürk Ortaokulu Müdürü Avni İbişoğlu, Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Bu değişikliğin bölge eğitimine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Denizli Eğitiminde Yeni Dönem: Avni İbişoğlu, Serinhisar Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte idari kadrolarda başlattığı yeniden yapılanma sürecini sürdürüyor. Ülke genelinde eğitim kalitesini ve yönetim etkinliğini artırmayı hedefleyen bu atamalar zincirine Denizli'den yeni bir halka eklendi.

Bu çerçevede, Denizli'nin Tavas ilçesindeki Nikfer Atatürk Ortaokulu'nda başarılı çalışmalara imza atan okul müdürü Avni İbişoğlu, önemli bir göreve getirildi. İbişoğlu, yapılan son değerlendirmelerin ardından Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Deneyimli eğitimci Avni İbişoğlu'nun yeni görevinde, Serinhisar'daki eğitim faaliyetlerine ivme kazandırması ve bölgedeki kamu hizmetlerinin verimliliğini daha da güçlendirmesi hedefleniyor. Atamanın, ilçedeki eğitim camiasına yeni bir dinamizm getirmesi bekleniyor.