Ziraat Bankası yine yaptı yapacağını! Telefonundan başvurana 2500 TL para iadesi yapılıyor

15 Eylül'e kadar yapılan alışverişlerde tam 2 bin 500 lira bankkart lira kazanmak için haberimizi okuyun....

Ziraat Bankası yine yaptı yapacağını! Telefonundan başvurana 2500 TL para iadesi yapılıyor

ZİRAAT BANKKARTLILARA 2 BİN 500 TL ÖDEME YAPILACAK

Ziraat Bankası ağustos ayının son kampanyası ile müşterilerini buluşturdu. Üstelik bu kampanya 15 Eylül’e kadar da sürecek. Kampanya kapsamında ise bankkartlılara 2 bin 500 lira ödeme yapılıyor.

para

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, Ağustos kampanyası ile müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına derman olmaya çalışıyor. Bir çok kampanyası bulunan banka avantajları ile çok konuşuluyor.

15 Ağustos itibarıyla başlayan ve 15 Eylül’e kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Ziraat bankası müşterilerine 2 bin 500 lira ödeme verecek. Peki bu kampanyadan kimler yararlanabilecek? Başvurular nasıl yapılacak? Tüm detaylar haberimizde… Bir çok kişi Ziraat Bankası’nın bu kampanyasını merak ediyor. İşte o detaylar….

Ziraat Bankası tarafından başlatılan 2 bin 500 TL bankkart lira kampanyası 15 Eylül tarihine kadar devam ediyor. Bu tarihlere kadar yapılan alışverişlerde bankkart lira ödülü kazanılıyor.

İŞTE DETAYLAR….

15 Eylül tarihine kadar yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanya kapsamında müşterilerin, bankkart kredi kartı ya da banka kartını kullanması gerekiyor. Coral Travel’da tek seferde 12 bin 500 lira ile 17 bin 499 lira arasında tatil alışverişi yapanlara, bin TL bankkart lira verilecek.

17 bin 500 lira ile 24 bin 999 lira arasında yapılan alışverişlerde 750 bankkart kazanabilirsiniz. 25 bin lira üzerinde olan alışverişlerde ise 2 bin 500 lira bankkart lira anında hesaplara tanımlanıyor.

Ziraat bankaası müşterileri bankanın resmi internet sitesi üzerinden, mobil uygulamadan ya da SMs üzerinden kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Cep telefonlarından 4757’ye CORAL yazarak mesaj atarak kampanyaya katılım sağlanıyor.