Ziraat Bankası SMS ile bildirdi! Başvuran tüm kart sahiplerine 1000 TL nakit iade!

Bankkart, emekliler için özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu kampanya, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve emekli maaşını Bankkart'tan alan müşterilere sunulacak. İşte kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler için tüm detaylar...

Ziraat Bankası SMS ile bildirdi! Başvuran tüm kart sahiplerine 1000 TL nakit iade!

Bankkart, emeklilere yönelik özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve yalnızca emekli maaşını Bankkart'tan alan müşterilere sunulacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, Bankkart Mobil uygulamasını kullanarak, bankkart.com.tr web sitesine girerek ya da G1000 yazıp 4757'ye SMS göndererek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Bu adımları tamamlayan emekliler, kampanya avantajlarından faydalanabilecekler.

 

BANKKART’DAN EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA: BİN TL BANKKART LİRA KAZANMA FIRSATI!

BANKKART’DAN EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA: BİN TL BANKKART LİRA KAZANMA FIRSATI!

Kampanya süresince, Bankkart kredi kartı veya banka kartı ile Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan tek seferdeki 1.000 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde, 100 Türk Lirası Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Toplamda ise 1.000 Türk Lirası'na kadar Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor. Ancak, kampanya kuyum sektöründeki işlemleri kapsamıyor; bu nedenle kuyum sektörü alışverişlerinde kampanya avantajları geçerli olmayacaktır.

 

Kazanılan Bankkart Lira’lar Üye İşyerlerinde Geçerli

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira’lar, sadece kampanya döneminde geçerli olan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir. Kampanya detaylarına ve şartlarına Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

İşlem Kısıtlaması: Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Anında Yükleme: Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına kazanılan Bankkart Liralar anında yüklenecektir.

Kazanç Limiti: Kampanya dönemi boyunca bir müşteri en fazla 1.000 Türk Lirası değerinde Bankkart Lira kazanabilir.

Kart Tipleri: Kampanyaya sadece asıl kart sahipleri katılabilir. Asıl karta bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.

Kapsam Dışında: Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Ayrıca, karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyadan hariçtir.

Maaş Taşıma: Kampanya süresi içinde maaşını farklı bir kuruma taşıyan müşterilerin kazanılan Bankkart Liraları geri alınacaktır.

İade Durumu: Kampanya dönemi içinde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya Birleştirme: Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.