Ziraat Bankası müşterilerine son dakika duyurusu! 7500 TL ekstra para ödenecek

Kamu bankalarının arasından en fazla kampanya düzenleyen bankaların başında gelen Ziraat Bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya haberini duyurdu. İşte detaylar…

Ziraat Bankası müşterilerine son dakika duyurusu! 7500 TL ekstra para ödenecek

Son yıllarda bankaların müşteri kapasitelerini artırmak adına yaptıkları kampanya hamleleri vatandaşı cezbediyor ve durum böyle olunca bankalarda nerdeyse her ay yeni kampanya düzenliyorlar. Çok sıklıkla kampanya ve promosyon düzenleyen bankalardan bir tanesi de Ziraat Bankasıdır. İşte Ziraat bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya daha düzenledi. Detaylar haberimizde…

kargo

ZİRAAT BANKASI'NDAN MÜŞTERİLERİNE SON 8 SAAT UYARISI! BU İŞLEMİ YAPANLARIN HESAPLARINA TAM 7 BİN 500 TL PARA YATIRACAK!

Nisan 2024 kampanyasıyla dikkat çeken Ziraat Bankası, son sekiz saatte müşterilerine uyarı gönderdi. Ziraat Bankası, bu işlemi yapanların hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracak.

Başlattığı kampanyalarla adından söz ettiren Ziraat Bankası, kampanyalarından biri için 8 saatlik uyarı yayınladı. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yayınlanan detaylara göre Ziraat Bankası, bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL gönderecek.

 Nisan ayında kampanyalarına devam eden Ziraat Bankası, müşterilerine bir duyuru yayınlayarak Touristica kampanyasının detaylarını resmi internet sitesinde yayınladı. Ziraat Bankası'nın konuyla ilgili paylaştığı duyuruda, "Ziraat Bankası Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Touristica'da tek bir seferde yapacağınız 25 bin lira - 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek." İfadeleri kullanıldı.

Ayrıca peşin fiyatına 9 taksit ve 2 ay erteleme avantajından yararlanabileceği de kaydedildi.

ZİRAAT BANKASI TOURİSTİCA BANKKART LİRA KAMPANYASI DETAYLARI

Ziraat Bankası Touristica kampanyasına SMS ile katılmak için Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefonunuzun SMS bölümüne TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın yalnızca birkaç saat süren kampanyasından yararlanmak için asıl kart sahibinin kampanyaya katılması gerekmektedir. Ziraat Bank Touristica kampanyasına katılmayan müşterilerin kampanyadan yararlanamayacağı da belirtilirken, kampanyadan Bankkart lirası kazanmak için Bankkart POS cihazı üzerinden alışveriş yapılması gerektiği de kaydedildi. .

Söz konusu kampanyadan kazanılan Bankkart Liraları 7 Mayıs 2024 tarihine kadar yüklenecek ve 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan banka kartı liraları 10 Haziran 2024 tarihinde Ziraat Bankası tarafından geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazlı düzenlenmektedir ve müşteriler kırsal kesimde tek seferde en fazla 7.500 TL Bankkart Lirası kazanma hakkına sahiptir.