TOKİ'den bayram ettiren yeni konut projesi! O illerde yaşayanlara TOKİ piyangosu çıktı

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde TOKİ'den geldi! Bu il için çalışmalar başladı! Tüm detaylar haberimizde.

TOKİ'den bayram ettiren yeni konut projesi! O illerde yaşayanlara TOKİ piyangosu çıktı

Ev sahibi olmak isteyen ancak yüksek fiyatlardan dolayı ev alamayan vatandaşlar TOKİ projelerini yakından araştırıyor. Bu ilde alarm verildi: Çalışmalar başlıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ BU İL İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

TOKİ sık sık illerde yaptığı projelerle dikkatleri üstüne çekmeye devam ederken Mersin Mezitli İlçesi Bozön Mahallesi'nde 962 yeni ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edileceği duyuruldu. TOKİ tarafından yapılacak evlerle ilgili ÇED Gerekli Değil kararı çıktı. Mezitli projesinin iki etap olarak hayata geçirileceği öğrenildi. İlk etapta 484 tane ev, ikinci etapta 478 tane ev yapılacak. Evler 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. 

toki mersin projesi başlıyor

Proje içinde 6 tane kapıcı dairesi, ikinci etapta ise 8 tane kapıcı dairesi olacak. Proje toplamı 114 bin 231.49 metrekare. Projenin hayata geçirileceği toplam alan ise 53 bin 985.53 metrekare olarak paylaşıldı. TOKİ Mersin Mezitli projesinde teknik ve idari ekipte 80 kişi çalışacak. İnşaat çalışmaları ayda 26 gün, 8 saat ve tek vardiya şeklinde devam edecek. Söz konusu projenin 48 ay içinde, hafriyat çalışmalarının ise 10 ay içinde tamamlanması bekleniyor. Projede yapılacak binaların yüksekliği 21.50 metreyi geçmeyecek. Projenin güney yönü ve kuzeydoğu yönünde 2 tane yerleşim alanı var. TOKİ projesinin metrekare başına 6 bin 350 TL'ye mal olması bekleniyor. Proje tamamen 876 milyon 276 bin 201 TL'ye tamamlanmış olacak.