TOGG'da dev indirim fırsatı! Faiz yok 12 ayda kolay ödemeli paketle!

Togg, en donanımlı versiyonlarından birisi olan uzun menzilli T10X V2 için Nisan ayında sunulan özel finansmanın kapsamını genişletmeye devam ediyor.

TOGG'da dev indirim fırsatı! Faiz yok 12 ayda kolay ödemeli paketle!

Sınırlı sayıda üretilen T10X için geçerli olan kampanyada bu kez 800 bin TL krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ya da yüzde 1,99 faiz oranı ile 30 ay vade seçeneği sunulmaktadır.

Mobil sektörde faaliyet gösteren Türk küresel teknoloji markalarından Togg, T10X'i çeşitli finansal avantajlarla kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Togg, en donanımlı versiyonlarından olan uzun menzilli versiyon T10X V2 için Nisan ayında başlatılan kampanyayı genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda uzun vadeli T10X V2'nin yanı sıra uzun vadeli T10X V1 ve standart aralıklı V1 de Bankalarda 800.000 TL tutarında kredi için %0 faiz ve 12 ay vadeli ödeme seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak.

Sınırlı sayıdaki T10X modeline yönelik geçerli olacak olan kampanyada kullanıcılar, yüzde 1,99 faiz oranı ve 30 ay vade seçeneği ile 800.000 TL kredi karşılığında T10X alabilecek.

"Yeni yazılımla eklenen yeni akıllı özellikler"

TOGG'da dev indirim fırsatı! Faiz yok 12 ayda kolay ödemeli paketle!

T10X, uzaktan yeni yüklenen (OTA - Over The Air) yeni yazılım 1.4.0 ile yeni akıllı özellikler ekledi. Yeni güncellemeyle birlikte T10X kullanıcıları artık uygulamaları segmentteki en büyük genel bilgi-eğlence ekranında, tam ekran modunda ve farklı renkteki temalarıyla kullanabilecek. Kullanıcılar T10X'te oturumu açarken manuel olarak PIN girmek yerine yüz tanıma özelliğini kullanarak oturum açabilirler. Aynı T10X'i kullanan farklı kullanıcılara yönelik profil tabanlı kişiselleştirilmiş depolama da etkinleştirilir.

4 farklı profil oluşturulmasına olanak tanıyan T10X modeli, her kullanıcı profilinde uygulama düzeni, aynaların ayarı, koltuk konumu, ana ekranda kullanılan tercih edilen radyo frekansı gibi özelleştirmeleri hatırlıyor. Yeni yazılım sayesinde kullanıcılar, yolculuklarına başlamak üzere T10X'e binmeden önce iklim kontrol programlarını önceden planlayabiliyor ve kabin sıcaklığını istedikleri seviyeye ayarlayabiliyor.

"Siparişler Trumore uygulamasından 7/24 verilebilir"

T10X siparişleri Togg'un Trumore dijital platformu aracılığıyla 7/24 verilmekte. Sipariş için App Store, Google Play ile App Gallery'de bulunan Trumore uygulamasını indirmeniz ve bir giriş oluşturmanız gerekir. Bu yıl T10X için çekiliş yapılmıyor ve teslimatlar siparişlere, konfigürasyon özelliklerine ve ilgili üretim programlarına göre hızlı bir şekilde yapılıyor.