Nakit arayan emeklilere düşük faizli kredi! SGK tüm emeklilere müjdeyi verdi

SGK'dan emeklilere müjdeli haber... 13 banka ile yapılan anlaşma sonucu 2024 yılı ''Emekliler Yılı'' olma ayrıcalığına devam ediyor. Emekliler için yeni indirim haberleri gelmeyi sürdürüyor. Alınan son bilgilere göre 13 bankadan emeklilere önemli avantajlar oluşturulacağı açıklandı. Detaylar haberimizde...

Nakit arayan emeklilere düşük faizli kredi! SGK tüm emeklilere müjdeyi verdi

Emekliler için yeni bir müjdeli haber verildi. 2224 yılı emekliler yılı olarak ilan edildi. Emekliler için iyi yaşam sürmeleri için 13 banka yeni kampanyalar başlattı.

SGK ile birlikte yapılan anlaşma sonucu 13 banka emekliler için yaşam kalitesini artırmak için işbirliğine başlandı.

Emeklilere Özel İndirimler ve Kolaylıklar Artıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emeklilere sunulan indirim ve kampanya fırsatlarını aktardı. Aydın açıklamasında emeklilere sunulan tüm fırsatlar emekliler.gov.tr üzerinden öğrenme kolaylığı sağlanacağı vurgulandı. 

Aydın'ın açıklamasında emeklilere verilen destekler kapsamında bugüne kadar 81 ilde 4 bin 123 firma ile indirim avantaj protokolü imzalandığının haberi verildi. 

Emeklilere Özel Dijital Hizmetler ve Banka Kartlarıyla Yeni Bir Dönem

SGK ile anlaşmaya varan bankaların kampanyaları arasında banka ve kredi kartı kullanan emeklilere birçok önemli avantaj sunuyor. Troy kartlara sunulan avantajları indirimlerden emekliler kolaylıkla faydalanabilecekler. 

Yaşanılan gelişmelerin ardından açıklama yapan SGK Başkanı Raci Kaya ise "Emekliler Yılı" özelinde gerçekleştirilen indirim haberlerine yönelik yoğun çalışmaların devam edileceğini vurguladı.

emeklilere özel kampanya

Kaya, bankaların bu süreçte gösterdiği ilgiye dikkat çekerek teşekkürlerini iletti ve emeklilerin sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda haklarının genişletilmesi için çalıştıklarının altını çizdi.

Emeklilere Özel İndirimler ve Kolaylıklar Artıyor

Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, milliyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, emeklilerin "Emekliler Yılı" ilan edilmesiyle birlikte birçok avantajdan faydalanmaya başladığını belirtti.

Bayram, yapılan düzenlemeler sayesinde emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz konaklama, PTT Kargo'da indirim, yurt içi ulaşımlarda yüzde 20 indirim gibi fırsatlardan yararlandığını söyledi. Ayrıca, bayram döneminde emeklilere özel olarak çıkarılan bir kimlik kartı ile şehirlerarası ulaşımlarda da yüzde 20 indirim imkanı sunulduğunu belirtti.

Emeklilere Özel Banka Avantajları ve Sosyal Destekler

SGK ile 13 banka arasında imzalanan protokol sayesinde emekliler bankacılık işlemlerinde birçok kolaylıktan faydalanabilecek. Bu kampanyalar sayesinde emekliler ilgili bankanın şubesinde sıra beklemeden işlem gerçekleştirilebilecek. Ayrıca bankanın bireysel kredi kartlarında ekstra taksitlendirme imkanı, düşük faizli konut ve araç kredileri gibi avantajlar da sunulabilecek. 

Emeklilere yönelik yapılan tüm gelişmelerden emekliler.gov.tr adresi üzerinden gerekli anlaşmalı firmalardan hangi indirim ve avantajlardan yararlanabileceklerini kolayca öğrenebilecekler. 

4123 firma ile yapılan anlaşmalar sonucunda emeklilerin alım gücü artırılacak ve yaşam standartlarının yükseltilmesi amaçlanıyor.